2012-04-18 16:20:18• hírek • Szatmar.ro

A tévé is közvetíti a VSK aradi meccsét

Hatalmas várakozás előzi meg a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának szombati, Arad elleni idegenbeli bajnoki elődöntőjét: a lányok napi két edzéssel készülnek, a szurkolók már az összes helyet lefoglalták a buszon.

Amint arról beszámoltunk, Dan Fleseriu tanítványai két lazább nap után hétfőn kezdték meg a felkészülést, azóta napi két edzéssel hangolódnak az aradi meccsre. Nem csak ők, hanem a szurkolók is kitettek magukért: már mind a 30 helyet lefoglalták a szurkolói buszon. A 30 fős jármű szombat reggel 10.00 órakor indul majd a Székesegyház elől.

Akik nem kaptak helyet a buszon, azoknak sem kell nagyon elkeseredniük: az Arad-VSK meccset élőben közvetíti  a TVR3 közszolgálati adó - remélhetőleg nem olyan minőségben, mint tették azt a tavaly. A közvetítés miatt módosult a mérkőzés kezdési ideje is: 18.00 óra helyett 17.00 órakor szólal majd meg a kezdést jelző sípszó.

A bajnoki elődöntő két győztes meccsig tart. A második találkozót szerdán Szatmárnémetiben rendezik, a harmadik, mindent eldöntő meccsre viszont Aradon kerül sor vasárnap - amennyiben egyáltalán szükség lesz rá.

A bajnokság másik elődöntőjében a Targoviste és a Marosvásárhely csap össze, ezt a találkozót a DigiSport közvetíti. A két találkozó mellett még lesz két helyosztó is: a Gyulafehérvár a Craiovával,  az Alexandria a Temesvárral csap össze. A párharcok győztesei az ötödik, a vesztesek pedig a 7. helyért mérkőzhetnek aztán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: