2011-07-04 16:22:44• hírek • Póti Orsolya

A testvére útlevelét mutatta fel

A Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség eljárást indított egy török állampolgár ellen, ugyanis az nem saját, hanem a testvére útlevelét mutatta fel az ellenőröknek - áll a felügyelőség által küldött közleményben.

Szombaton, a délutáni órákban a Petei határárkelőnél egy török állampolgár jelentkezett az országból való kilépésre. A férfi Y. Mustafa névre, a török hatóság által kiállított útlevelet mutatott fel a határrendészet munkatársainak, azonban az ellenőrök némi eltérést észleltek a felmutatott utazási okmányon lévő fotó és az utas között.

Az ellenőrök a férfit a petei határrendészeti felügyelőségre kísérték, ahol átvizsgálták csomagjait, amelyek között egy Y. Nazim névre, a román hatóságok által kiállított személyazonossági igazolványt fedeztek fel. Mint kiderült, a 28 éves Y. Nazim az a férfi, aki éppen ki akart jutni az országból.

A török férfi azt vallotta, hogy Franciaországig szeretet volna elutazni, de mivel nem rendelkezett érvényes utazási okmánnyal, ezért a testvéréét használta. A határrendészet Y. Nazim ellen eljárást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: