2010-05-02 19:22:15• hírek • Póti Orsolya

Megrendezték az Ifjúsági Napot

Május 2-án világszerte ünneplik az ifjúság világnapját. Vasárnap a délelőtti óráktól városunkban is megrendezték az Ifjúsági Napot, melynek kertén belül szórakoztató tevékenységekben és műsorban vehettek részt a fiatalok.

Vasárnap délelőtt több gyerek és szülő is kilátogatott a strand melletti ifjúsági táborba, mivel az Ifjúsági Igazgatóság és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ Ifjúsági Napot szervezett. A résztvevőknek a délelőtti óráktól szórakoztató programokban volt részük. Az sportversenyek után a résztvevők kedvükre asztali teniszezhettek, strand-röplabdázhattak, vagy focizhattak. A kisebbek színes krétával aszfaltrajzokat készítettek, délután 15 órakkor pedig az Arttis Rovenio színjátszó egyesület szórakoztatta a közönséget.

Idén sokkal kevesebben jelentek meg a rendezvényen a vártnál, ezért a szervezők lemondtak néhány műsorszámot, programot. A rendezvény hamarabb véget ért mint ahogy tervezték, tevékenységek csak 17 óráig zajlottak. Az estére tervezett tábotűz is elmaradt, mivel a szervezők úgy gondolták nem gyűlnek össze sokan az eseményre.

Vajda Piroska, a Ifjúsági Igazgatóság referense és a rendezvény egyik szervezője szerint, idén azért jöttek el kevesen, mert a fiatalok többsége a városon kívül ünnepelte a Május 1-et. A szervezők remélik, hogy jövőre egy színvonalasabb rendezvényt szervezhetnek, és hogy sokkal többen részt vesznek majd a programokon.



Vasárnap délelőttől megrendezték az Ifjúsági Napot
Vasárnap délelőttől megrendezték az Ifjúsági Napot


A rendezvény keretén belül az ARTTIS színtársulat is fellépet
A rendezvény keretén belül az ARTTIS színtársulat is fellépet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: