2015-11-08 11:30:10• hírek • Kocsis Zoltán

A temesváriak után a brassói skalpot is begyűjtötték a lányok

Zsinórban harmadik meccsét is megnyerte a román női röplabdabajnokság második osztályának nyugati csoportjában szereplő Szatmárnémeti Városi Sportklub csapata, miután szombaton Brassóban szettet sem veszített a helyi Bravo együttese ellen.

Ovidiu Groza csapata két vereséggel kezdte a szezont, előbb Marosvásárhelyen maradt alul 3-1 arányban, majd a Nagyváradtól kapott ki nullára hazai pályán. Ezt követően viszont a lányok a harmadik fordulóban megszerezték első, majd a következő játéknapon a második győzelmüket is. Érdekesség, hogy mindkét legyűrt ellenfél temesvári volt: előbb a Politechnica kapitulált 3-1-re, majd az Agroland 3-2-re a VSK lányai ellen.

A szatmári csapat az V. fordulóban is folytatta remek sorozatát, amikor szettvesztés nélkül nyert Brassóban a Bravoi együttese ellen. A VSK-nak az újabb győzelemhez mindössze három szettre volt szüksége, ráadásul mindhárom játékrészt ugyanolyan arányban nyerte meg: 25-20-ra.

A következő, november 14-i VI. fordulóban a VSK áll (remélhetőleg ez a pihenő nem zökkenti a csapatot remek formájából), majd a VII. játéknapon, november 21-én Nagybánya együttese látogat Szatmárnémetibe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: