2019-03-05 13:00:42• hírek • x

A téli sportok szerelmese? Szezonvégi, akár féláras kedvezmény sí- és snowboard felszerelésre

A megfelelő léc, board vagy bakancs megtalálása olyan, mint a nagy Ő – sok kritériumnak kell megfeleljen, némi kompromisszumra azért készek vagyunk.

Tudta-e, hogy a szatmárnémetiek egyik legkedvesebb sportboltja, a Loui’s Bike a 2018/2019-es téli sport szezonban már sí- és snowboard kellékekkel is szolgált vásárlóinak? Csúszkálni a magasabban fekvő pályákon, illetve gleccsereken tavasz végéig még nyugodtan lehet, a felszerelés-vásárnak azonban lassanként vége szakad. 

 

Az utolsó pár hetes hajrában éri meg igazán eszközöket vásárolni, hiszen a Loui’s Bike boltja használt lécekre és boardokra, valamint bakancsokra 50%-os kedvezményt biztosít. Az új hozzávalók, mint a bukósisak, kesztyű, síbot és síszemüveg 30%-kal alacsonyabb áron keresik gazdájukat.

 

Mint a párkeresésben, a megfelelő bakancs, léc megtalálásában is akadhatnak nehézségek, a cél érdekében viszont szinte minden áthidalható. A használt lécek nagy előnye az áruk mellett (főképp féláron) a vásárlástól számított három hónapos garancia, melyet a sportoló hibáján kívül keletkező termékhibákra vonatkozik. A rendszeres szervizelést, karbantartást ahogy a párkapcsolat, úgy a sportfelszerelés is igényeli: így előzhető meg, hogy idő előtt tönkremenjen. A  Loui’s Bike ezt is megoldja: nem gond a kantni élezése, talp gyantázása sem, de a kötés javításához, illetve annak megfelelő beállításához is értenek.

 

Amennyiben kezdő a sí- vagy snowboard világában, ezt a kedvezményt pont Önnek találtak ki. Hozza bátran családját is! Teljes felszerelésüket jóval az eredeti ár alatt vásárolhatják meg a Loui’s Bike Teleki (Avram Iancu) utcai boltjában egészen március 31-ig. A darabok kiválasztásában az üzlet szakértői segítenek, igény esetén be is állítanak mindent, hogy Önök már csak a téli sport adta örömökkel foglalkozzanak.

 

Térjen be az Teleki (Avram Iancu) utcai üzletbe, keresse meg a nagy Ő-t a sportfelszerelések között, szakértői kerítők lesznek a Loui’s Bike munkatársai. Éljen időben a 30-50% kedvezménnyel! Részletekért keresse fel a bolt Facebook oldalát erre a hivatkozásra kattintva!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: