2011-04-04 15:18:25• hírek • Szatmár.ro

A te gyerkőcöd szeret táncolni?

Itt a tavasz, jön a nyár, a bezártság után a te gyerkőcödnek is kijár a minél több mozgás.

Köztudott, hogy szinte minden gyerek aktív, izgága és állandóan mozgásban, lendületben van. A szülők többsége napjainkban fokozottabb figyelmet fordít arra, hogy gyerkőcét a temperamentumának legmegfelelőbb mozgásformára írassa be. A PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központban a család apraja-nagyja talál kedvére való mozgásformát, a ZumbAtomic kizárólag gyerekeknek szól.

A felnőttek körében nagy népszerűségnek örvend a Zumba fitnesz, ami tökéletesen ötvözi a ritmusos zenét az energiával és a vitalitással, rendkívül motiváló, ugyanis magába foglalja az aerobikról ismert tonizáló, izomerősítő és zsírégető gyakorlatokat egyaránt. A Zumba többek között salsa, bachata samba, merengue, latin funk táncok alaplépéseit is magába foglalja, némi pop, hip-hop, hastánc, flamenco, rock&roll zenékkel és mozdulatokkal fűszerezve.

A ZumbAtomic kifejezetten gyerekek számára (lányoknak és fiúknak egyaránt) kifejlesztett Zumba. Gyerekbarát-, nagy energiájú mozdulatok jellemzik, játékos mozgáskombinációk, vicces koreográfiák, gyerekek által kedvelt zenére, ami már egészen kis kortól segít megszerettetni a gyerekekkel a mozgást. Nemcsak a gyerekek, de a szülők is kedvelik, mivel a játékos óra alatt a ZumbAtomic javítja a csemeték testtartását, növeli a gyerekek önbizalmát, nevelő hatású, javítja a gyerekek mozgás koordinációját és koncentrációs képességét, fegyelemre tanít és kreativitásra ösztönöz. Ráadásul a gyerekek megtanulják milyen egy jó közösségben lenni, megtanulják az együttműködés és a csapatmunka lényegét, miközben új barátokra is szert tehetnek.

A ZumbAtomic két csoportba várja a gyerkőcöket:

Keddenként: 16 órától a Lil'Starz csoportba 4 és 7 év közötti gyerkőcöket várnak.

Szerdánként: szintén 16 órától a Big Starz csoportba a 8 és 12 év közöttieket várják. Egy órán való részvétel 7 RON-ba kerül, míg a havi bérletért (4 alkalomra) 25 RON-t kell fizetni.

A ZumbAtomic kiötlője Tonic Úr rájött arra, hogy a gyerkőcök boldogságához nem kell más, mint jó zene és sok mozgás. Ha te is fontosnak tartod, hogy gyermeked az egészséges életmód kialakítását már egészen fiatalon elsajátítsa, válts gyerek bérletet számára a PrimaGymnél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: