2011-04-14 16:00:40• hírek • Nagykároly.ro

A tavasz szépét keresi a Nagykároly.ro

Itt a tavasz, ilyenkor kivirágzik a természet, a virágokkal együtt pedig kivirágoznak a hölgyek is. Ennek apropóján indít szépségversenyt a Nagykároly.ro. A tavasz szépét keressük! A legüdébb mosolyú lányt, a szerelemes nőt, a szépséges hölgyet.

Mindenképpen érdemes megmutatniuk magukat, belső összhangjukból áradó szemmel látható szépségüket a hölgyeknek, márcsak annak okán is, hogy a játék főnyereménye illő egy igazi királynőhöz: egyebek mellett a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő vendégeként tölthet el egy kellemes hétvégét társával. S a tavasz szépe udvarhölgyei is az élményen, a megmérettetésen túl számos ajándékkal gazdagodnak. No de erről kicsit odébb...

A Nagykároly.ro A tavasz szépe versenyére 16-35 éves hölgyek jelentkezését várjuk. A jelentkező e-mailhez mindenképp csatolni kell egy jól sikerült fotót, ugyanis azzal lehet részt venni a versenyben. A fényképpel kapcsolatban elvárásaink is vannak: jó minőségű, legalább 1024 pixel szélességű digitális képeket várunk. A mobiltelefonnal készített, rossz minőségű képeket nem áll módunkban elfogadni és közölni. A beküldők fotói közül természetesen a Nagykároly.ro Olvasói választják ki a szépek közül a legszebbiket. Lehet majd szavazni!

A jelentkezéseket a nagykaroly@nagykaroly.ro e-mail-címre várjuk április 30-án 24 óráig. Kérjük az e-mailben feltüntetni a következőket: teljes név, telefonszám, cím és születési dátum; várunk továbbá egy rövid bemutatkozást (pár szóban: életkor, magasság, hobbik, célok, miért jelentkezett a szépségversenyre? stb.)

Majd 25-e és május 11-e között szavazhatnak Olvasóink a szépségekre, eldönthetik, melyikük is a szépek nagykárolyi szépe, a tavasz szépe. A díjátadóra május 13-án a nagykárolyi Fashion & Caffé-ban kerül sor. S most jöjjenek a nyeremények!

A nyereményjátékunk 3. helyezettje 60 perces szoláriumbérletet, továbbá a nagykárolyi Shadey üzlet 100 lej értékű vásárlási utalványát, valamint egy Fit Force egyhónapos kombinált fitneszbérletet nyer. A 2. helyezett 200 lej értékű Shadey vásárlási utalványt, a nagykárolyi Termálstrand 1 hónapos strandbérletét és 60 perces szolibérletet nyer. A tavasz szépe egy hosszú hétvégét tölthet el a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő vendégeként másodmagával, továbbá a Salon Shop nevű webáruház 300 lej értékű vásárlási utalványát, a nagykárolyi Diamond Szoláriumstúdió 90 perces bérletét nyeri, illetve egy Nagykároly.ro-s bögrét.

A jelentkezés, a versenyen való részvétel ingyenes. A beküldött képek nem lehetnek: ügynökségek, fotósok, más versenyek nevét, logóját hordozó fotók, aktfotók, más személyről feltöltött fényképek, személyes jogokat sértő fotók, illetve bármilyen jogi szempontokat sértő fotók.

Keressük hát a szépek nagykárolyi szépét, a tavasz szépet. Jelentkezzenek, szóljanak ismerőseiknek, majd pedig szavazzanak!


Támogatók


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: