2014-01-14 16:11:40• hírek • Kocsis Zoltán

Rangos tornán lett második Mátészalkán a Sentierri csapata

Rangos tornán, a VI. Szi-Zo Sportszer Teremlabdarúgó Kupán remekelt az elmúlt hétvégén a szatmári amatőrökből álló Sentierri teremfocicsapata: a korábbi magyar válogatottat is felvonultató tornán a fiúk a második helyen végeztek.

Óriási mezőny, összesen 38 csapat nevezett be a háromnapos bajnokságra Mátészalkán. Az egyik együttes soraiban pedig nem kisebb név szerepelt, mint a Salzburg, a Dinamo Kijev, a Roda és a Debrecen 48-szoros válogatott védője, Bodnár László.

A csapatokat a szervezők hét darab négyes és két darab ötös csoportokba osztották, a Sentierri pedig az E csoportba nyert besorolást. Itt gól nélküli döntetlent értek el az SE ellen, majd 4-2-re legyőzték a MMTK U19-es csapatát, végül pedig 2-2-es döntetlenre végeztek a Szamoskér ellen.

A csoportból továbbjutva egy egyenes kieséses meccs várt a fiúkra, a Levelek SE elleni 1-0-ás győzelem pedig azt jelentette, hogy a három darab három csapatos középdöntőcsoport egyikében folytathatják a bajnokságot. A szatmáriak az I.-es csoportba kerültek, a Csenger Futsal csapatát 1-0, az Őr SE-t 5-0 arányban múlták felül.

A három középdöntőcsoport győztese jutott a hármas fináléba, ahol szintén körmérkőzés döntött a győztes kilétéről. A Sentierri gól nélküli döntetlen után büntetőkkel győzte le a Nyírség Copy csapatát, ám az utolsó meccsen sajnos nem sikerült kapuba találni, míg az Alba Plusz Debreceni Egyetem egy alkalommal bevette Petyke Edgár csapatát, így a civis város csapatáé lett az arany, a Sentierrié pedig az ezüst, a harmadik helyen a Nyírség Copy végzett.

A második hely mellett a Sentierri egy elsőséget is begyűjtött, hisz Jakkel Danielt választották a torna legjobb játékosának.

A Sentierri csapata: Petyke Edgár, Ban Daniel, Pura Daniel, Tasi Tamás, Farcau Adrian, Jakkel Daniel, Negru Sergiu, Homorozan Lucian, Botos Sándor, Mándi Attila, Stef Adrian, Moldován Szabolcs

A csapat tamogatoja: Kovács Emil
A csapat manadzsere:
Béres Csaba
A csapat masszore: Chiovari Adrian

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: