2012-07-10 18:37:57• hírek • Szatmar.ro

A tasnádi strandon tájékoztattak a csendőrök

Tájékoztatási és megelőzési akciót folytattak kedd délelőtt a tasnádi strandon a Szatmár Megyei Csendőrség munkatársai. Tevékenységük célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a fürdőhelyeken és üdülőközpontokban tartózkodókra leselkedő antiszociális cselekmények jelentette veszélyekre.

A csendőrök 11.00-kor látogattak ki a strandra, amikor már sokan voltak kint. „Strandon, biztonságban!" üzenetű szórólapokat osztogattak, a fürdő-és üdülővendégeknek pedig néhány alapvető, elementáris elővigyázatossági tanácsot, tippet osztottak, miként vigyázhatnak hatékonyan értéktárgyaikra, kisgyerekeikre.

Felhívták az ott lévők figyelmét, milyen fontos az, hogy folyamatosan szemmel tartsák értékeiket. Felszólították a strandolókat, hogy szükség esetén azonnal értesítsék az első útjukba kerülő járőrt vagy rögtön tárcsázzák a 112-es egységes segélyhívó telefonszámot.

A tájékoztatási akció célja, hogy tudatosítsák az emberekben saját felelősségüket értékeik iránt és hogy ezáltal megnehezítsék a figyelmetlenségeket kihasználó antiszociális elemek dolgát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: