2011-09-15 19:11:51• hírek • Szatmar.ro

Megvan az első győzelem

Az első fordulóban, Konstancán elszenvedett kiadós, 38-23-as vereség után a második játéknapon a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata megszerezte első győzelmét a 2011-2012-es bajnoki szezonban. Palkó János és Nicolae Istrate együttese nem kis bravúrt felmutatva 32-27 arányú győzelmet aratott a Bukaresti CSM otthonában.

Amint azt a mérkőzés után Istrate elmondta, a fővárosiak az első bő negyed órában folyamatosan vezettek, a szünetben azonban már 14-12 volt a VSK előnye. A pihenő után aztán már nem volt kérdés a győzelem, a szatmáriak végig vezettek és végül 32-27 arányban nyerni tudtak. Igazi csapatmunka volt ez a győzelem, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Prskalo hat, Dinescu, Munea és Mateias pedig egyaránt öt gólig jutott.

A fővárosi mérkőzés után a fiúknak nem sok idejük lesz pihenni, hisz vasárnap 11-tól már a Ploiesti együttesét fogadják. „A leendő ellenfelünk az első fordulóban nyert Temesváron (25-24, szerk.), ami azt mutatja, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk vasárnap. A Ploiesti Szatmárra is győzni jön, ám mi is győzni akarunk és ezért mindent megteszünk", vetítette előre a vasárnap várhatóakat Istrate.

A Ploiesti mellesleg a második fordulóban a címvédő Konstancát fogadta és 36-24 arányú vereséget szenvedett.

Bukaresti CSM - Szatmárnémeti VSK 27-32
A VSK gólszerzői: Prskalo 6 gól, Dinescu, Munea és Mateas 5, Libert 3, Sas 2, Tcaciuc, Oláh és Surducan 1

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: