2016-05-27 10:40:06• hírek • Kocsis Zoltán

Máris elúsztak a feljutási remények!?

Korábbi felvétel
Korábbi felvétel

Súlyos, nyolc pontos vereséggel kezdte csütörtök este Brassóban az élvonalba való feljutásról döntő osztályozó tornát a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata, amely a nyitányon 35-27 arányban alulmaradt a CSU Suceava ellen.

Nicolae Istrate tanítványai az első félidőben még állták a sarat a második osztály keleti csoportjának harmadik helyezettje ellen, ezt bizonyítja, hogy a szünetben még csak két góllal, 16-14-re vezettek a suceavaiak.

A szünet azonban a jelek szerint nem bizonyult jó tanácsadónak a szatmáriak számára, a Suceava ugyanis ebben a játékrészben minden szempontot figyelembe véve a VSK fölé kerekedett és végül magabiztos, 35-27 arányú győzelmet aratott.

Ezzel a vereséggel szinte nullára csökkentek a VSK feljutási esélyei, tekintve, hogy péntek délután 19.00 órai kezdettel az élvonalban szereplő és ott bennmaradni kívánó CSM Foksány ellen kellene kiköszörülnie a csorbát. A Suceava és a Foksány szombat csap össze egymással.

A másik hármas csoport első meccsén a Bákó 31-22-re legyőzte a házigazda Brassót. Ennek a triónak a harmadik tagja a Nagybányai Minaur.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: