2013-09-23 15:24:00• hírek • Szatmár.ro

A szomszéd kutyája támadta meg a 3 éves gyermeket

Több, arcon és fejen található kutyaharapással vittek kórházba egy 3 éves kislányt.

Megrázó esettel szembesültek a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályának dolgozói szombaton: egy mindössze 3 éves kislányt szállítottak kórházba, akinek az arcán és a fején több, kutyaharapásból származó sérülés volt. Mint kiderült, Alina a 4 éves nővérével játszott házuk udvarán a Szatmár megyei Papbikó (Bicau) településen.

A szomszéd kutyája valószínűleg elszabadulhatott, átjött az udvarra és ekkor támadt rá a kisebbik gyermekre. Az édesanyja szerencsére meghallotta a gyerekek sikoltozását és sikerült elkergetnie az ebet, aki így is több sérülést okozott a gyermeknek.

Alina sebeit a sürgősségin ellátták és a fertőző osztályra utalták be, ugyanis a kutya azóta eltűnt, így nem tudták megállapítani annak egészségi állapotát.

A sürgősségi osztályon egyébként a hétvége során három személy jelentkezett még kutyaharapással. Egy férfit gombamérgezés miatt kellett ellátni. Egy másik férfi lőtt sebbel érkezett a sürgősségire - a sebet gumilövedékes fegyverrel okozták, ám miután ellátták, saját felelősségére elhagyta az egészségügyi központot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: