2020-04-09 12:31:24• hírek • Bede Emőke

A szomszéd gondatlansága miatt égett le egy avasfelsőfalui ház teteje

Szerda délután, nem sokkal 14 óra előtt arról értesítették a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, hogy tűz ütött ki egy avasfelsőfalui házban.

A bejelentés helyszínére három tűzoltóautó és egy emelőkosaras kocsi vonult ki. Megérkezésükkor a lángok már javában emésztették a tetőszerkezetet, illetve a tetőtéri szobákat is. A lánglovagok több fronton is harcba szálltak a tűzzel, az oltás mellett ugyanis azt is biztosítaniuk kellett, hogy a lángok ne terjedjenek át a közelben álló épületekre, ugyanakkor odabentről megkezdték a menthető javak kipakolását is.


Az incidens következtében a tulajdonos pánikrohamot kapott. A nőt a SMURD-rohammentősök még a helyszínen ellátásban részesítették, kórházba szállítást azonban nem igényelt állapota. Mindemellett jelenetős anyagi kár is keletkezett: szinte teljességgel megsemmisült a tetőszerkezet és a manzárd, valamint az odabent található bútorok és a parkett is.


A tűzoltósági szakvélemény szerint a lángok a szomszéd felelőtlensége miatt csaptak fel az ingatlanban, ugyanis az illető az udvartakarítás során keletkezett növényi hulladéktól égetés által akart megszabadulni. Vélhetően a szálló pernye elérte a szomszéd házat, melynek tetőszerkezete ezt követően lángra lobbant.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: