2014-06-06 16:58:10• hírek • Szatmár.ro

A szombati hazai meccsel zárja a bajnokságot az Olimpia

Szombaton 11 órától hazai pályán játssza az alsóházi rájátszás utolsó meccsét az Olimpia.

Az alsóházi és a felsőházi rájátszás is befejeződik a hétvégén a második ligás labdarúgó-bajnokságban. Az alsóházban az Olimpia hazai közönség előtt búcsúzik a bajnokságtól, s bár nincs sok jelentősége a Motrui Minerul elleni összecsapásnak, Csík Tibor fiai egy sok gólos, látványos meccsel búcsúznának a közönségtől.

"Jó játékkal, győzelemmel, sok góllal akarjuk megköszönni a szurkolóknak az egész idénybeli kitartást a csapat mellett. Tudjuk, hogy volt mit bosszankodniuk is, lehetett volna jobb is, de egészében véve, 7 év után visszakerülve a második vonalba kielégítőnek mondható ez a hetedik hely" nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

De nem csak a szatmáriaknak tét nélküli a szombati találkozó. Az ellenfél Motrui Minerul sorsa is megpecsételődött már - ők kiesnek a román foci második vonalából és a harmadik ligában folytatják.

Búcsúzik a második ligától az Aradi UTA is, akiket kizártak a bajnokságból, mivel jó időn keresztül nem fizették a bírók költségeit a hazai mérkőzéseken. Így ők minden mérkőzést 3:0 arányban elvesztenek, illetve elvesztettek, a csapat pedig a negyedik ligában indulhat jövőre. Az UTA kizárása miatt egyetlen meccset játszanak az alsóházi rájátszásban: a Szatmárnémetit.

2. Liga, 2. csoport, rájátszás, 10. forduló, playout: Szatmárnémeti Olimpia - Motrui Minerul, Mioveni-i CS - Aradi UTA 3-0 (játék nélkül). A Bihar FC áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: