2015-06-19 17:58:24• hírek • Kocsis Zoltán

Lemaradtak a döntőről az Olimpia juniorjai

Elégedetlenségének adott hangot Paul Mihai edző, amiért az Olimpia C juniorjai nem teljesítették a klub elvárását és nem jutottak be az országos döntőbe, miután a temesvári elődöntőcsoportban a negyedik, utolsó helyen végeztek.

Temesváron a házgazda Poli mellett a CSU Craiova és a Kinder Marosvásárhely voltak az Olimpia ellenfelei. A versenykiírás szerint a két elődöntőtornáról az első két helyezett jut be az országos fináléba.

Az Olimpia jól kezdte a bajnokságot, hisz első meccsén rögtön 5-1-re verték a CSU-t. A második meccsen jött egy 4-0-ás vereség a házigazda Poli ellen, majd az utolsó fordulóban a Kinder elleni 2-2-vel az Olimpia a csoport utolsó helyén végzett.

Paul Mihai edző értékelésében elmondta, ő az első két hely valamelyikén szeretett volna végezni, ám ez nem úgy sikerült. Ezzel együtt, emelte ki, ez az Olimpia juniorjainak legjobb eredménye. „Cél, hogy jövőre jobbak legyünk és mi jussunk be a döntőbe", mondta.

Az Olimpia kerete Temesváron:
Kerezsi Casian, Cadar Alex, Stuleanec Ștefan, Bora Marius, Köteles Zoltán, Nyikora David, Bródi Alex, Hotca Radu, David Nicu, Stoica Raul, Vasalie Alin, Varga Máté, Pop Răzvan, Lazin Botond, Tamaș Kevin, Pircsuk Erik, Tincău Luca, Căsdar Flaviu, Kecskés Roger, Szilágy Ádám, Botoș George.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: