2018-08-27 04:48:25• hírek • Blikk.hu

A színpadról üzent Curtis: Majka elárult

A szerda esti fesztiválbuli előtt mentőt is kellett hívni a rapperhez, és nem ez volt az első eset, hogy az egykori focista hiányzott a „Majka & Curtis” rapperduó koncertjéről.

A Dunaszerdahely közelében fekvő Lég esős falunapjának végén egymagában színpadra álló Curtis korrekt fél-playback haknit nyomott, a spicces tinilányok végig táncoltak, még verekedés is glancolta a hiphopbuli hangulatát – a biztonság őrök egy rendbontót emeltek ki a rapper orra elől. Majkával ellentétben a közösből kitagadott rapper nem tartott vádbeszédet, sőt, szinte csak mellékesen adta tudtul: cserbenhagyva és elárulva érzi magát.


"Nem szép dolog egy barátot sz.rban hagyni" – jelentette ki, majd később, amikor barátként konferálta fel a felvételről refrént éneklő Király Viktort, egy bekiabálónak válaszolt. "Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy..." – magyarázta Curtis, aki az 50 milliós nézettség felett járó Belehalok című közös YouTube-slágerüket is előadta. Amikor az a rész jött, hogy „Hiába mászok ki, mindig jön ugyanaz a gödör”, a tinilányok abbahagyták a táncot.


Végül is elismerte, hogy ezt a drogdolgot nem Majka találta ki, de jól nyomta – jegyezte meg a fellépés után egy feltűnően józan férfi, aki egy baráti társaság sofőre volt.


"Szuper, hogy eljött, aggódtunk, hogy lemondja. Vagány fickó, de hülyén érzem magam, mert Majkát is bírom. Remélem, lőni nem fognak egymásra, mint az amcsi rapperek" – magyarázta egy környékbeli lány.


A cikk folytatása a Blikk.hu oldalán olvasható az alábbi linkre kattintva.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: