2017-10-05 09:47:09• hírek • (X)

A szezon után eljött a klímatisztítás ideje!

Végezze el most a szükséges karbantartást és nyugodtan várhatja a jövő évi kánikulát.

Évről-évre egyre több szatmári lakásban, irodában, üzlethelyiségben működnek légkondicionáló berendezések, a szakemberek tapasztalatai szerint azonban csak kevés tulajdonos van tisztában azzal, hogy ezeket a gépeket bizony karban is kell tartani.

Mikor ismét elkezd majd melegedni az idő és bekapcsoljuk a klímaberendezést, nagyon könnyen megtörténhet, hogy a sokáig mellőzött szerkezet az első bekapcsolást követően kellemetlen szagot áraszt vagy nem hűt kellőképpen. Ez azt jelenti, hogy ősszel nem volt szervizelve. Nagyon sokan csak ekkor eszmélnek, így előfordulhat, hogy a sok ügyfél miatt a szakemberek nem tudnak azonnal az Ön rendelkezésére állni.

Ezért ajánlott már most ősszel elvégezni a szervizelést. A karbantartás során kitisztítják a klímaberendezést, eltávolítják belőle a betegség okozására alkalmas baktériumokat, vagy az allergiás reakciókat kiváltó polleneket. Tavasszal-nyár elején pedig, amikor más a szerelőkre vár, Ön nyugodtan kapcsolhatja be a légkondicionálót!

Legyen tehát előrelátó és hívja most az Eskimót, amely amellett, hogy forgalmazza és felszereli a klímaberendezéseket, karban is tartja azokat. Az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es telefonszámon, vagy személyesen az Amaci út 36. szám alatt található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: