2015-09-18 17:49:44• hírek • (x)

A szezon után eljött a klímatisztítás ideje!

Végezze el most a szükséges karbantartást és nyugodtan várhatja a jövő évi kánikulát.

Még ha a szubjektív hőérzet és a sokszor csalóka emlékezet nem biztos, hogy ezt sugallja, attól viszont statisztikai tény: minden idők egyik legforróbb nyarán vagyunk túl! Egy olyan nyáron, amikor bizony csúcsra voltak járatva a légkondicionáló berendezések. A csúcsszezon után azonban eljött az ideje a klímaberendezések karbantartásának, kitakarításának.

Noha egyre több szatmári lakásban, irodában, üzlethelyiségben működnek légkondicionáló berendezések, a szakemberek tapasztalatai szerint csak kevés tulajdonos van tisztában azzal, hogy ezeket a gépeket bizony karban is kell tartani.

Mikor ismét elkezd majd melegedni az idő és bekapcsoljuk a klímaberendezést, nagyon könnyen megtörténhet, hogy a sokáig mellőzött szerkezet az első bekapcsolást követően kellemetlen szagot áraszt vagy nem hűt kellőképpen. Ez azt jelenti, hogy ősszel nem volt szervizelve. Nagyon sokan csak ekkor eszmélnek, így előfordulhat, hogy a sok ügyfél miatt a szakemberek nem tdunak azonnal az Ön rendelkezésére állni.

Ezért ajánlott már most ősszel elvégezni a szervizelést. A karbantartás során kitisztítják a klímaberendezést, eltávolítják belőle a betegség okozására alkalmas baktériumokat, vagy az allergiás reakciókat kiváltó polleneket. Tavasszal-nyár elején pedig, amikor más a szerelőkre vár, Ön nyugodtan kapcsolhatja be a légkondicionálót!

Legyen tehát előrelátó és hívja most az Eskimót, amely amellett, hogy forgalmazza és felszereli a klímaberendezéseket, karban is tartja azokat. Az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es telefonszámon, vagy személyesen az Amaci út 36. szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: