2011-04-14 09:53:43• hírek • www.blikk.hu

A szexi fekete démon megint Bécire hajt?

Utolsó esélyként ismét nőiességét vetette be Anikó! A villa fekete démonja a kiválasztás óta kétségbeesetten harcol azért, hogy megerősítse pozícióját Bécinél.

Teljesen összeomlott, amikor szembesült  azzal,  hogy  Éva (28) végül mégsem Jerzyre (22), hanem Bécire tette a jelét, ezzel párbajra küldve ellenfelét. Amivel viszont esélyt adott arra is, hogy Anikó legyen a kihívott fél, hiszen Béci, védettsége miatt, Évát nem tudja magával vinni, Alekosztól pedig tart annyira, hogy eszébe se jusson rá tenni a zöld kendőt.

Anikó viszont már a párbaj gondolatától is kikészült, és mivel bájánál nincsen nagyobb fegyvere, ezt vetette be. Egyszer már sikerült kelepcébe csalnia Bécit, hiszen még a játék elején könnyek között vallott neki szerelmet, elsírva bánatát: vele még soha az életben nem volt olyan kedves senki, mint Béci. Egy ideig hatásos is volt a taktika, hiszen egy szorosabb kötelék alakult ki kettőjük között, amit viszont Ani Olivérhez fűződő viszonya megrontott.

A finis közeledtével viszont, amikor már szinte nincs vesztenivalója, úgy tűnik, Anikó ismét beveti legnagyobb fegyverét.

A cikk folytatását a Blikk.hu-n olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: