2010-09-02 08:51:26• hírek • Szatmár.ro

A szexhez a gyomron át vezet az út

Közhelynek számít, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ha a szexuális életed már nem olyan élettel teli, mint amilyen a kapcsolatotok kezdetén volt tudnod kell, hogy annak alakulását az étkezés is nagymértékben befolyásolja.

Ez nem jelenti azt, hogy táplálkozási szokásaidból meg lehet állapítani hogyan szexelsz, sokkal inkább arra vonatkozik, hogy a táplálékok, az elfogyasztott élelmiszerek befolyásolják a szexuális aktivitást. Amennyiben abból a tényből indulunk ki, hogy a vörösbor serkenti a szexuális vágyat és az alvás növeli a szexuális teljesítményt, ennek megfelelően ajánlott olyan eledelt magunkhoz venni, ami cseppet sem drága, a piacokon és az üzletekben könnyen beszerezhető és serkenti a nemi vágyat is.

A férfiaknak: a dió, a mogyoró és a gabonafélék fogyasztása ajánlott, mivel ezek növelik az erekció időtartamát, ráadásul felveszik a harcot a gyulladásokkal is, amelyek akár a prosztata komolyabb megbetegedéseihez is vezethetnek. A cinkben és kalciumban gazdag ételek segítenek az egészség hosszútávú megőrzésében, valamint a nemzőképességre is pozitív hatással vannak. Ajánlott továbbá babos ételek és a borjúhús fogyasztása, mivel ezeknek fontos szerepük van a sperma termelődésében. Számos kísérlet bizonyítja, hogy azoknak a nőknek és férfiaknak akik naponta egy bögre kávét fogyasztanak, nagyobb esélyük van arra, hogy szexuális aktivitásuk az évek előrehaladtával is megmaradjon. A túlzásba vitt koffeinfogyasztás azonban súlyos erekciózavarokhoz is vezethet.

Amint azt tudjuk fiatal nőknél, szexuális izgalom hatására a hüvely 20 - 30 másodperc alatt benedvesedik. Idősebb nőknél ez több percig eltarthat. Azoknak a nőknek viszont, akiknek a hüvely nedvesedésével van gondjuk, táplálkozásukba feltétlenül iktassák be a szóját, ráadásul a menopauza kellemetlen tüneteit is enyhíti. A zsíroknak is fontos szerepük van a hormonok termelődésében, azonban hosszútávon a zsírokban gazdag táplálkozás is negatív hatással van az egészségre, ezáltal pedig a vérkeringésre, ami a férfiaknál merevedési problémákhoz vezethet. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a táplakozást túlzásba kell vinni abban a reményben, hogy ennek köszönhetően az ágyban a lehető legjobban fogsz teljesíteni. A kiegyensúlyozott táplálkozás, az étkezési szokás jellege nemcsak az ágybeli teljesítményedet befolyásolják, hanem ebből adódóan egész életmódodat is.


Az elfogyasztott ételek/élelmiszerek befolyásolják a szexuális aktivitást

Az elfogyasztott ételek/élelmiszerek befolyásolják a szexuális aktivitást


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: