2009-10-01 16:22:11• hírek • Szatmar.ro

A szex 9 igazsága

Közhelynek számít, hogy a szexről nem beszélni, hanem csinálni kell. Bizonyos mértékig ez valóban így van, de a „gyümölcsözőbb együttlét” egyik alapfeltétele az is, hogy partnerünknek mindent elmondjunk ami a szexszel kapcsolatban foglalkoztat. Nézzünk néhány érdekességet, amit lehet, hogy eddig nem tudtál.

1. Egy átlagos szexuális együttlét időtartama hozzávetőleg 15-20 percig tart, amiből 12 percet az előjáték, a többit pedig maga az aktust teszi ki.

2. A fajfenntartáson kívül nem pusztán az ember az, aki a szexet az élvezet miatta gyakorolja, az állatvilágban is jó néhány faj szintén élvezettel viszonyul a szexhez. Gondoljunk például a delfinekre, akik meglehetősen gyakran és nagy élvezettel csinálják.

3. A potencianövelő tabletták az erekció gondokkal küszködők körében valósággal csodaszámba mennek és világviszonylatban a férfiak mintegy 20 százaléka rendszeresen használja, kevesen tudják, hogy a korai magömlés sokkal gyakoribb jelenségnek számít, a férfiak mintegy 40 százalékát érinti, ráadásul kezelése korántsem egyszerű. A jó hír viszont az, hogy már dolgoznak egy olyan csodaszeren, ami ezt a gondot is orvosolhatja.

4. Az orgazmus intenzitása magasabb hőmérsékletnél (úgy külső, mint belső, testi) sokkal erőteljesebben nyilvánul meg.

5. Azoknak a nőknek, akiknek az aktus során orgazmusuk van, nagyobb esélyük van a teherbeesésre, mivel az orgazmus során az hüvelyi izmok erőteljesebb lüktetése elősegíti a spermák gyorsabb haladását és előrejutását a méhhez.

6. A homoszexualitás nem csak az emberekre jellemző. Napjainkban komoly vita tárgyát képezi, hogy az állatvilágban milyen fajoknál figyelhető meg. Ez a „jelenség” egyes denevérfajoknál és a bonobó törpecsimpánzoknál is megnyilvánul, mivel ők szexuális kapcsolatot létesítenek az azonos nemű fajtársaikkal is.

7. A szex gyógyír a fejfájásra. Az aktus ideje alatt a vérben endorfin szabadul fel, ami nagyfokú élvezet nyújt, ugyanakkor fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.

8. A nők több mint 60 százaléka előnyben részesít egy tábla csokoládé által nyújtott élvezetet, mint a szexet.

9. Egy összeszokott párnak legkevesebb négy évre van szüksége ahhoz, hogy a Káma Szútrában fellelhető 529 pozíciót kitapasztalja és kellőképpen begyakorolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: