2010-06-18 09:34:21• hírek • Szatmar.ro

A szerelmi játék varázsa

Mai felgyorsult, turbó fokozatra kapcsolt világunkban, türelmetlenek vagyunk, sok esetben mindent és azonnal akarunk. Így van ez a szexualitás területén is.

Azokat a helyzeteket kivéve, amikor villámaktusra vágyunk és valóban csak egy gyors menetre van időnk, többnyire kevés lehetőséget adunk a bemelegítésre és az egymásra hangolódásra. Annak érdekében, hogy megtudjuk partnerünk milyen szexuális impulzusra, ingerlésre reagál a leginkább, teret kell engednünk az összehangolódásnak is. Ennek egyik bemelegítő terepe a petting, ami a vágy fokozódásával előjátékká alakul. Sokan egyenlőségjelet tesznek a két fogalom között. Valójában nagyon kevés tényező választja el őket egymástól. Az előjátékkal ellentétben a petting időben elnyújtott, az élvezetek feltárására szolgáló lehetőség a konkrét aktus nélkül, ami éppen az ingerlés hatására orgazmussal is végződhet. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a pettinget leginkább a fiatal párok gyakorolják a szexualitással való ismerkedés során, de az idősebb korosztály is él ezzel a lehetőséggel akkor, amikor az aktusra már „kevésbé" képesek.

A petting angol eredetű szó, melynek jelentése becézgetés, simogatás. Sokan elhanyagolják, pedig rendkívül nagy jelentőséggel bír. Gondoljunk csak a közösülésen kívüli kezdeti örömszerzési módra, vágykeltésre vagy ingerlésre. Ha jól meggondoljuk a szexuális együttlét nagyobb részben magából a pettingből áll. Az egymásra hangolódásnak is vannak fokozatai, ha ezeken átlépünk vagy elhanyagoljuk, az veszélyezteti a szexuális együttlét mindkét fél számára kielégítő mivoltát. Abban az esetben, ha a pettinget elhanyagoljuk, fennáll annak a veszélye, hogy a nő nem kerül számára megfelelő izgalmi állapotba és az aktus végeztével kielégületlen marad. Ezen kívül a petting kiváló lehetőséget nyújt a férfinak arra, hogy megtanulja hogyan kell a magömlést késleltetni.

A önkielégítés és a petting egy olyan gyakorlóterepnek tekinthető, melynek során a párok megismerhetik saját orgazmuskészségüket. Ez idővel és gyakorlással fejleszthető. Egységes, mindenkinél jól alkalmazható előjáték- vagy pettingrecept nincs, de a kísérletezés lehetősége mindenkinek adott, a partnerek nyitottságától függően minden megengedett. A petting során alkalmazott csókok, simogatások, a gyengéd szavak és nemi ingerek segítségével a párok ráhangolódhatnak a konkrét aktusra. Éljünk ezzel a lehetőséggel!


A petting angol eredetű szó, jelentése becézgetés, simogatás

A petting angol eredetű szó, jelentése becézgetés, simogatás


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: