2009-07-15 17:05:40• hírek • www.ma.hu

Oda a nagy szerelem

Pataky Attila nem titkolja, megsiratta legutóbbi kapcsolatát - Nehéz időszakon van túl, de most már képes beszélni a történtekről. A sztár hiába kérte Erikát, a lány a családját nem tudta otthagyni, nem költözött.

Még nem sikerült lenyugodnia Pataky Attilának. Ez látszik gesztusából, fájdalmas mosolyából. Sokáig minden tökéletesnek tűnt nála 30 évvel fiatalabb párjával, Erikával.

- Az arányai, a mosolya...az az elképesztő életvidámság, amivel éli a hétköznapokat...az egész nő egy csoda.. egy rock and roll
- idézte fel a Fókusz kamerái előtt expárját az énekes.

Pataky Attila és barátnője, Erika útjai néhány hete végérvényesen szétváltak. Közösen döntöttek így. Az énekes nem titkolja, megsiratta ezt a kapcsolatot. Nehéz időszakon van túl, de most már képes beszélni a történtekről.

- Nagyon nehéz lesz megtalálni azt, aki - csúnya ilyet mondani, de - aki bármilyen szinten pótolhatja bennem. Nagy szerelem volt, és mindketten hurcoljuk még egy ideig. A szavakat könnyű kimondani, hogy te is így gondolod, én is, jó, akkor ennek vége. De mi van utána? Jön a holnap reggel, fel kell kelni...és ez nem egyszerű - vallotta be a sztár.

A távolság tette tönkre szerelmüket Erikával. A lány Veszprémben élt, Attila hiába kérte, Erika a várost és a családját nem tudta otthagyni. Az a vád is érte Pataky Attilát, hogy önző volt a kapcsolatban, pedig csak tiszta szívből szerette Erikát.

- Egyáltalán nem vagyok önző. Sem testben, sem lélekben, sem anyagiakban. Ezt bizonyítottam az elmúlt években vagy éppen a válásom kapcsán is. Ha valakit szeretek, nagyon szeretem, és lehet, kicsit akkor sok vagyok. Teljességre vágyom, mint mindenki más, a szerelmemmel akarok egységben lenni. Szeretem magam mellett tudni, akit szeretek. Lehet, ez sok, és kicsit előrerohantam...

Erika nehezen viselte a sajtó érdeklődését és az énekes tempójával sem tudta felvenni a versenyt.

- A vitalitás, a szenvedély, amiben én élek, ez lehet sok volt Erikának. Lassabban , másképp kellett volna, de ez van, megpróbálok nem nyavalyogni rajta. Próbálok a mostban létezni
...

Június elején Amerikában töltöttek egy hónapot. A viharfelhők már akkor gyülekeztek, mindketten gondolták, hogy nem tudják együtt folytatni. Attila boldogságot kíván Erikának, mert elmondása szerint megérdemli és csodálatos egyéniség. Attila képtelen társ nélkül létezni. Mindig szüksége van olyanra, akit szerethet és viszontszeretik.

Felröppent a hír, hogy új társat talált, Erika barátnője személyében. Az énekes erről nem akar beszélni. - Ez annyira privát még és annyira a miénk, bármit mondanék róla, széteső lenne...erről hosszabban kéne beszélni, hogy meg lehessen érteni - mondta a Fókusz kamerái előtt. Pataky Attila most a munkába temetkezik, és újra keresi a szerelmet - Mint mondja, a színpadon még sosem érte csalódás.


Pataky Attila Erika miatt vált el, de most vele is szakított.
Pataky Attila Erika miatt vált el, de most vele is szakított


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: