2017-11-02 09:29:48• hírek • (x)

A szépség belülről fakad… az önbizalomnak pedig néha jót tesz némi támogatás

“Úgyis a kisugárzáson múlik minden” - és mi nem is szállunk vitába ennek a kijelentésnek az igazságtartalmával. Ám valljuk be, jóval egyszerűbb megélni a karizmánkat, ha tükörbe nézve darázsderékkal, húsos ajkakkal, vagy tökéletesen szabályos arcvonásokkal vagyunk “kénytelenek” megbarátkozni.

Vannak, akiket az anyatermészet például az áll, vagy az arcprofil megrajzolásakor hagyott cserben. Mások emésztési vagy hormonális zavaraik miatt szorulnak gyomorszűkítő műtétre. Sok problémát tud okozni a fogsor szabálytalansága is, vagy épp kismamáknál a hasi bőr megereszkedése. A ráncosodás mértéke általában genetikai adottság, csakúgy, mint férfiaknál a kopaszodásé.

Persze érdemes megbarátkozni testünk és arcunk jellegzetességeivel, hiszen ezek csakis ránk jellemzőek, így egyedivé teszik külsőnket. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor a szorongás túlnő az elviselhető mértéken. Az önbizalomproblémák a szakértők szerint komoly életminőség-csökkenést okoznak, megoldásukra általában kettő út létezik. Egy jó terapeuta, vagy egy szépészeti beavatkozás. Ki-ki döntse el, melyik a szimpatikusabb számára. 

Szabadon felhasználható kölcsön: költse magára!

A klasszikusnak mondható ajakfeltöltésen, mellfelvarráson vagy zsírleszíváson kívül ma már a beavatkozások elképesztő repertoárja érhető el. Az izzadásgátló botoxkezelés, a szemöldökemelés, a karplasztika vagy a fenéknövelő beavatkozás csak néhány ezek közül. Nem mondunk újdonságot azzal, hogy ezek költsége az első konzultációtól az utókezelésekig bezárólag akár fél-egymillió forintra is rúghat.

Mivel a legtöbb plasztikai sebész, vagy szépészeti beavatkozást végző orvos, kozmetikus nem ajánlja fel a részletfizetés lehetőségét, kézenfekvő megoldást nyújt ilyenkor az Oney személyi kölcsön. Gyors, kiszámítható, és a felvételhez reális feltételeket szabnak.

Gyors, hiszen néhány munkanapon belül folyósításra kerül. Kiszámítható, hiszen a futamidő végéig fix törlesztőrészletet kínál, forint alapon. Reális feltételekhez kötik, hiszen egy közepesnek mondható jövedelem mellett már elérhető - a felvételhez pedig nincs szükség kezesre vagy bármilyen fedezetre. A számlanyitási díjat mindenképp megspórolhatja, hiszen nem kell új számlát nyitnia az Oney-nál, ahogy a jövedelmét sem kell oda utalnia. Az oney.hu-n egyszerűen kikalkulálhatja anyagi helyzetének leginkább megfelelő törlesztőrészletet. 

A felvételkor az általános hitelcél megadásán kívül nem kell az ügyintéző orrára kötnie, a szépségipar pontosan mely ágában fogja felhasználni az összeget. Ez a szabadon felhasználható személyi kölcsön legnagyobb előnye - a mottója pedig akár lehetne: Költse magára! Az önbizalom erősödésével akár egy teljesen más, új élet veheti kezdetét - így az egyik leginkább megtérülő befektetésről van szó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: