2008-02-17 22:06:28• hírek • Anna Szelényi

A szép mell minden nő aduásza

mellekA mellek a nőiesség szimbólumai, ezért különleges törődést igényelnek.

Minden nő szeretne egy szép dekoltázs birtokosa lenni, amely által vonzónak és szexinek érezheti magát.

Nem kell minden esetben plasztikai műtétekhez folyamodni. Pár fitneszgyakorlat segítségével az eredmények kevesebb, mint egy hónapon belül láthatóvá válnak.
Ismerd meg azokat a módokat, amelyek következtében szép és feszes melleket formálhatsz magadnak:

-    ne cipelj nehézségeket;

-    kerüld a hason való alvást;

-    ha teheted, használd a hátúszást;

-    hordj gyakran melltartót;

-    masszírozd melleidet egy feszesítő és hidratáló krémmel;

-    ne viselj nagyon szűk ruhákat, amelyek lelapítják melleidet;

-    kerüld a hosszadalmas napozást;

-    a terhesség ideje alatt masszírozd át melleidet mandulaolajjal;

-    a szoptatás idején viseld az erre speciálisan létrehozott melltartókat, nappal és éjjel is;

-    zuhanyozás közben váltogasd a hideg és meleg vizet az izomzat erősítése érdekében;

Ha nincs időd, vagy lehetőséged, hogy edzeni járj, akkor a következőkben bemutatunk pár gyakorlatot, amelyet otthon is elvégezhetsz.

1. Terpeszállásban nyújtsd ki oldalra karjaidat és szorítsd ökölbe kezeidet. Ebben a pozícióban végezz körkörös mozdulatokat előre és hátra.  Mindkét irányba 8szor végezd a gyakorlatot és ismételd meg 4szeri alkalommal. A gyakorlat súlyzókkal is elvégezhető.

2. Enyhe terpeszállásban súlyokkal a kezedben hajlítsd be karjaidat úgy, hogy a könyökök oldalra nézzenek. Nyújtsd ki oldalra karjaidat, majd engedd vissza alapállásba. Ismételd meg 4x 8 alkalommal.

3. Ugyancsak terpeszállás, a karok a test mellett helyezkednek el. Emeld fel lassan karjaidat, míg párhuzamos helyzetbe kerülnek a padlóval, majd ugyancsak lassan engedd le őket.

4. Háton fekvés, a lábak behajlítva, a talpak a padlón. Nyújtsd ki oldalra karjaidat, majd emeld fel és engedd le a súlyzókat.

5. Ugyancsak háton fekvésből indítunk, a karok és a lábak nyújtva maradnak.  Emeld fel lassan a súlyzókat, míg azok a mellek irányába érnek, majd ugyanolyan lassan engedd le őket.

6. Végezz fél fekvőtámaszokat a tenyereidre és a térdeidre támaszkodva. A tenyerek pozíciója ne haladja meg a váll szélességét. Ha nem megy, akkor támaszkodj neki a falnak és egy 45 fokos szögből végezd a fekvőtámaszokat.

Ha nincsenek súlyzóid, akkor használj vízzel megtöltött fél literes flakonokat, majd két hét elteltével cseréld le őket egyliteres flakonokra.

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: