2007-01-12 17:48:09• hírek • Szatmár.ro

A szép mell megváltoztatja az életet?

0mellEgy nő sohasem elégedett magával. Vajon a sztárok is így vannak ezzel?

Egy nő sohasem elégedett magával. Mert lehet bármilyen szép, egyvalamiben mindig talál kifogásolnivalót: a mellében. Vajon a sztárok is így vannak ezzel?

Zimány Linda

1mell – Ha elárulom, melyik testrészemmel nem vagyok elégedett, felhívom rá a figyelmet. Ezt nem szeretném. A cicimmel speciel semmi gondom, legfeljebb egy kicsit lehetnének nagyobbak. 90-es a mellbőségem, nem lehetetlen, hogy egyszer én is kés alá fekszem. Éppen ezért nem ítélem el, ha valaki plasztikai sebészhez fordul. Csalni viszont most is tudok – push-up melltartóval vagy szexis fűzővel, ami szépen megemeli és teltté teszi a kebleket. Ami szép, azt meg kell mutatni! 

Czifra Noémi

2mell – Nem titok, hogy 5-6 éve megcsináltattam a melleimet, mert nagyon kicsik voltak, köszönhetőem a sportnak és a géneknek. Most már elégedett vagyok, 75-ös melltartót hordok. Kisfiamat, Zsombit hat hónapig szoptattam, szerencsére nem változott meg melleim alakja. De ezért teszek is. Hetente négyszer edzem, és sokat segít a jóga is.

Dukai Regina

  3mell– Örülök, hogy a teltkarcsú kategóriába tartozom. Tetszenek a méreteim is, talán a bőröm lehetne feszesebb. Hála a táncnak, most ezen is tudok változtatni. Inkább sportolok, mint hogy ne egyek! Melleim, azt hiszem, az alkatomnak megfelelőek. Szerintem amúgy is minden a helyesen kiválasztott melltartón múlik. Szerencsére én megtaláltam a számomra ideálisat. Végre kedvenc koktélruhámat is fel tudom venni!

 


Horváth Éva

  4mell– Sohasem vagyok elégedett magammal. Agyongyötröm a testem a konditeremben. Inkább egy órával többet edzem, de ha éjfélkor rántott húsra vágyom, bizony megeszem. Melleimre viszont sohasem edzek. Tökéletesen meg vagyok elégedve velük. Ki nem állhatom a melltartókat. Annyira kényelmetlenek! Szerencsés alkat vagyok, mert melltartó nélkül is úgy állnak a melleim, mint melltartóban. Azt azért tudom, mert sokszor muszáj vennem, hogy 80-as a méretem. Nem sűrűn hordom, inkább fűzőt viselek, de leginkább semmit!

Rubint Réka

5mell – Mindig találok magamon hibát, de szerencsére több a pozitív visszajelzés. Saját edzéstervemmel hetente négyszer edzek. Örök elégedetlen vagyok, de így tudok megújulni. Sajnos a melleim kivételek: azokon még az edzés sem tud segíteni. Fájó pontja volt az életemnek, hogy kicsi cicikkel áldott meg a sors. Nem vehettem fel egy mélyen dekoltált, netán feszesebb ruhát. Így miután a kisfiam abbahagyta a szopást, azonnal megnagyobbíttattam a melleimet. Most 75-ös melltartókat hordok. A megfelelő méretű cicik teljesebbé tették az egyéniségemet. Most már szívesen hordok fűzőt vagy akár kicsit merészebb kivágású ruhát is.

nana 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: