2014-11-25 11:46:01• hírek • Szatmár.ro

A szatmári ügyészség közzétette Dorgai Gabriella feltételezett gyilkosának fantomképét

Miután az elmúlt héten Marinela Pop főügyész kijelentette, hogy elkészült a Dorgai Gabriella színésznő meggyilkolásával gyanúsított férfi fantomképe, kedden a hatóság közzé is tette azt, egyben a lakosság segítségét kérve a képen látható férfi kézre kerítésében.

Az ügyészség keddi közleménye szerint a férfi 30-35 éves és körülbelül 180 centiméter magas lehet. A félhomályban, megközelítőleg ötven méteres távolságban levő szemtanúk leírásai alapján a férfi átlagos testalkattal, széles vállakkal, nagy tenyerekkel rendelkezik. Arca hosszúkás, bőre átlagos, világos.

A férfi arca a szemtanúk szerint kissé beesett, nagy, elálló fülekkel, nagy szemekkel, vastag szemöldökkel, valószínűleg nagy, hegyes orral rendelkezik. Haja rövid, fekete, oldalt még rövidebbre vágva, homlokán V-t formálva.

A bűncselekmény elkövetésekor a férfi sötét dzsekit és világos farmernadrágot viselt.

Az ügyészség arra kér minden olvasót, akinek ismerős a képen látható férfi vagy bármiféle információval szolgálhat tartózkodását illetően, azonnal hívja a rendőrséget a 112-es egységes segélyhívó számon. (Az ügyészség három képet tett közzé, amelyek között mi hajszálnyi különbségeket vélünk felfedezni, ezért mindhármat bemutatjuk).

A Dorgi Gabriella meggyilkolásával gyanúsított férfi fantomképe

Az Északi Színház román tagozatának 43 éves színésznőjét, Dorgai Gabriellát november 10-én, hétfő kora délután holtan találták Szatmárnémetiben, a Szamos jobb partján, a Decebal és a Golescu híd között - előbbihez közelebb. A holttest a folyópart bokrokkal sűrűen benőtt részén hevert meztelenül, csupán egyik lábán volt csizma. Mivel a testén sérülésnyomok voltak láthatóak, táskája pedig a közelben hevert, benne jelentősebb mennyiségű készpénzzel és a mobiltelefonjával, a rendőrség azonnal nemi erőszakra gyanakodott. Ezt az igazságügyi orvostani szakértő vizsgálata később meg is erősítette.

A színésznő brutális meggyilkolását követően valóságos tömegpánik robbant ki Szatmárnémetiben. Egyre-másra röppentek fel az újabb, nőket ért támadásokról, sőt gyilkosságokról szóló híresztelések - amelyek szerencsére nem bizonyultak igaznak.. Mi több, az egyik román napilap odáig ment, hogy múlt pénteken egy fantomképet is közzétett az esetleges gyilkosról, amiről aztán a rendőrség egyértelműen kijelentette: semmi köze az igazi fantomképhez.

Ráadásul Florentin Vlad rendőrkapitány azzal a meglepő kijelentéssel is előrukkolt, hogy Dorgai meggyilkolását meg lehetett volna akadályozni, ám a legalább fél tucat szemtanú közül egyik sem tett semmit ennek érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: