2019-03-29 13:55:17• hírek • Bede Emőke

A szatmári strand környékén razziázott a Helyi Rendőrség

Újabb kora reggeli razziát szervezett Szatmárnémeti Helyi Rendőrsége: ez alkalommal a helyi strand közelében található, háznak erős túlzással sem nevezhető kalibák lakóit vonták górcső alá.

A hatóság közleményéből kiderül, hogy 21 személyt igazoltattak, s összesen 11 büntetést róttak ki az akció során. Az utóbbi időben egyébként a Helyi Rendőrség megsokszorozta azon akcióinak számát, melyek a város gócpontjait célozzák meg. Említhetnénk például az UNIO stadion környékét vagy az Ostrovului utcát is, ugyanis ezeken a környékeken gyakori jelenségnek számít, hogy a nem szatmári, mi több, sokszor nem is Szatmár megyei lakók kakukk módjára befészkelik magukat a szociális vagy üresen álló ingatlanokba. 




Az illegálisan itt tartózkodó személyek beazonosítása mellett a kéregetőket is igyekeznek kiebrudalni az egyenruhások. A Helyi Rendőrség az elmúlt periódusban 63 kolduló személyre rótt ki bírságot és küldte haza őket, hiszen többségük a szomszédos megyékből jár át rendszeresen kéregetni. "Ismételten megkérjük Önöket, ne adjanak pénzt a koldusoknak, akik kihasználva a közelgő húsvéti ünnepeket és az emberek jólelkűségét, a templomoknál is kéregetnek. Ha ilyet tapasztal, értesítse a Helyi Rendőrség munkatársait az alábbi telefonszámon: 0361-919" - közölte korábban a polgármesteri hivatal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: