2016-07-15 08:32:13• hírek • Szatmár.ro

A szatmári asztaliteniszezés csillagai csaptak össze

Július 14-én nem hivatalosan ugyan, de kezdetét vette a XXV. Véndiáktalálkozó Szatmárnémetiben, az utóbbi időben hagyományteremtési szándékkal elindított egyik előrendezvénnyel.

A Véndiákszövetség által meghirdetett Ligeti L. Zoltán asztalitenisz Vándorkupa megmozgatta a szatmári asztalitenisz sport talán legkiemelkedőbb generációjának "véndiákjait". Csütörtökön, versenyen kívül találkoztak és mérkőztek meg barátságos összecsapásokon az 1977-es kadét OB bajnokcsapat tagjai (Makoldi Gábor, Hodász László, Foghel László) az 1978-as OB 4-ik helyezetteket is magába foglaló csapattal (Bartha Miklós, Pataki János, Budizsa László).

A mérkőzésre a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tornatermében került sor, a versenybíró pedig Terebesi Imre kétszeres BEK győztes asztalitenisz edző volt. A jelenlevők közül Hodász László (53 évesen) a magyar NBII-ben, Bartha Miklós (51 évesen) pedig az NBIII-ban ma is játszik.

A játékosok és a jelenlevő, kezdeményező Véndiákszövetség tagjai egyperces néma csenddel emlékeztek meg Ligeti Zoltánról és a 2014-ben elhunyt csapattársról, Murvai Istvánról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: