2009-10-27 13:39:16• hírek • Parajdi Andrea

Szatmári szerzemény a legjobbak között

Még november elsejéig lehet szavazni Románia egyik legnépszerűbb zenei versenyének, a Battle of Song-nak az elődöntős dalaira. A harminc csapat között egy szatmárnémeti formáció is várja a "honfitársak" támogatását.

A harmadik alkalommal megszervezett Battle of Song-ra július elseje és október elseje között várták a nevezéseket, majd október másodika és október 11 között a zsűri kiválasztotta azt a harminc dalt, amelyre a nagyközönség egészen november elsejéig szavazhat. A legjobb csapatok közé bekerült két szatmári tehetség is: Marius Riţiu és Szántó Szilárd a Radio című dallal szereztek belépőt a legjobbak közé.

A közönség - és a honfitársak - szavazataira most valóban nagy szüksége van a szatmári fiúknak is, hiszen a következő fordulóba az a tizenkét szerzemény kerül be, amely a legjobb helyezést éri el a közönségszavazat alapján. A 12 dal közül közönségdíjast hirdetnek, illetve a szakzsűri dönti majd el, hogy ki nyeri a versenyt. Győztest november 27-én hirdetnek. A verseny fődíja 4 ezer euró, a Közönségdíjas dal szerzői ezer euróval gazdagodnak.

A Radio című dal jelenleg előkelő helyen, hetedikként szerepel, azonban az állás bármikor változhat. Aki szavazna az kattintson a www.battleofsongs.com oldalra, és kövesse az utasításokat.


Még lehet szavazni a Battle of Songs zenei versenyben résztvevő produkciókra.
A 2008-as év győztesei


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: