2013-09-18 17:23:10• hírek • Szatmár.ro

A számítógép, internet hatása az önértékelésre

Csütörtökön 17 órai kezdettel kerül sor a Posztmodern Távlatok Művelődési Műhely újabb találkozójára.

A Református Gimnáziumban található esperesi hivatalban kerül sor csütörtökön, szeptember 19-én a következő előadásra a Posztmodern Távlatok Művelődési Műhely keretében. Ez alkalommal Ferenczi Tímea informatikus és pedagógus fog előadást tartani Érték és internet címmel. Az előadó az informatikus és a pedagógus szemszögéből is megvizsgálja az internet hatásait.

Kereskényi Sándor, a művelődési műhely alapítója és vezetője a Szatmár.ro kérdése elmondta: az idei évben a műhelyek egyik témája az önismeret és önértékelés. Ez alkalommal a számítógép-központú életről, az internet önértékelésre gyakorolt hatásáról is szó esik, hiszen a fiatalok az internetről megismert pszeudo-tények segítségével értékelik önmagukat.

A Posztmodern Távlatok Művelődési Műhely 2009 óta működik, először a Képzőművészeti Múzeumban került sor az előadásokra, majd különböző egyéb helyszíneken gyűltek össze az érdekfeszítő előadások iránt érdeklődők. 2012 óta a Református Gimnáziumban, az esperesi hivatal gyűléstermében kerül sor az előadásokra, melyeket kötetlen beszélgetés követ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: