2011-03-25 15:39:31• hírek • Póti Orsolya

A szabad állásokról tájékoztattak

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb adatai szerint Szatmár megyében 210 szabad munkahelyet tölthetnek be a jelentkezők. Ebből a legtöbb állás a megyeközpontban található.

A szatmáriak 200 munkahely közül válogathatnak, öt állást pedig Nagykárolyban, egyet pedig Avasfelsőfaluban hirdettek meg. Erdődön, Tasnádon és Turcon nincs betöltendő állás. Az erre a hétre meghirdetett munkahelyek nagy részére középfokú végzettséggel rendelkezők jelentkezését várják, 31 esetben kérnek felső fokú végzettséget és 16 esetben nem szükséges minősítés.

Szatmárnémetiben ezen a héten is a legtöbb helyre textil- és konfekcióipari munkást keresnek, ebben a kategóriában közel hatvan szabad állást hirdettek meg, de munkahelyet hirdettek kőművesek, asztalosok, autószerelők, lakatosok, áruszállítók és kereskedelmi munkások, számára is. Egy-egy szabad helyre várnak programozót, kozmetikust, könyvelőt és péket.

Nagykárolyba két pék állást hirdettek meg; három helyre kamionsofőrt, egy helyre pedig mérnököt várnak. Avasfelsővárosban egy helyre cipészt keresnek.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237 telefonszámán vagy személyesen a helyszínen a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: