2011-02-13 12:10:42• hírek • Szatmár.ro

A szabad állásokról tájékoztattak

Újabb állásokról tájékoztatta portálunkat az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya.

Az elmúlt időszakhoz képest nőtt a betöltetlen munkahelyek száma: jelenleg megyei szinten 154 szabad állás vár a dolgozni vágyókra. Legkönnyebben még mindig a varrodai munkások tudnak elhelyezkedni, azonban ezen a területen az elmúlt évhez képest jelentősen csökkent a szabad állások száma.

Jelenleg Szatmárnémetiben 128 szabad munkahely van, amelyből 11 esetben szükséges a felsőfokú-, 94 esetben a középfokú végzettség, valamint 15 esetben nem szükséges semmilyen végzettség. A varrodai állásokon kívül 7 helyre asztalos keresnek, 5 betöltetlen munkahelyre kőművest, 3 helyre recepcióst, szintén 3 helyre szakácsot keresnek, két helyre gyógyszertári asszisztenst várnak. Továbbá keresnek egy szakorvost, egy biokémikust és egy projekt menedzsert.

Nagykárolyban 18 munkalehetőség várja az elhelyezkedni vágyókat: keresnek két péket, egy könyvelőt, és 15 cipőfelsőrész varrót. Tasnádon 16 szabad munkahely van, míg Avasfelsőfaluban, Erdődön, és Turcon nincs szabad állás.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: