2012-07-13 15:09:11• hírek • Póti Orsolya

A szabad állásokról értesített a foglalkoztatási ügynökség

Szatmár megyében összesen 318 szabad állás van, melyből 316 a megyeközpontban várja az elhelyezkedni vágyókat - áll a Szatmár Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb közleményében.

A megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb adatai szerint öt felsőfokú végzettségű munkaerőre van szükség, 287 álláshoz középfokú végzettség kell és 24 munkahelyre szakképzetlen munkásokat várnak.

Az ajánlatokat illetően a textilipar területén a legnagyobb a kereslet: ebben az ágazatban több mint 200 szabad állás van. Továbbá szükség van cipészekre, árukezelőkre, kőművesekre és a kereskedelemben dolgozókra. A felsoroltakon kívül a megyeközpontban keresnek még értékesítési ügynököt, gyógytornászt, mérnököt, kasszást, szakácsot, vasalót, asztalost és festőt.

Ebben a periódusban Avasfelsőfaluban és Nagykárolyban egy-egy szabad munkahely van, Turcon, Tasnádon és Erdődön pedig jelenleg nincs szabad állás.

Összesen 96 külföldi munkaajánlat felől lehet érdeklődni a megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökségnél ebben az időszakban. Németországban két általános orvosi asszisztenst és két mérnököt, valamint projektmenedzsereket, projekttervezőket és programozókat várnak.

Dániában három röntgenszakorvosra, valamint harminc állatgondozóra lenne szükség, Norvégiában pedig három tetőszerkezet-javítónak biztosítanának munkahelyet. Cipruson három főszakácsra, négy gyógytornászra (masszőrre), egy kozmetikusra és két fodrászra van szükség, Ausztriába pedig továbbra is 20 láncfűrészt kezelő favágót várnak.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen a helyszínen a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet. A Szatmár megyében található szabad munkahelyek listájáért kattintson ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: