2006-08-05 21:57:39• hírek • Szatmár.ro

Szex-stressz!

szajMikor? Milyen gyakran? Meddig? Teljesen mindegy! Nincs ugyanis mágikus szexrecept. 

Mikor? Milyen gyakran? Meddig? Teljesen mindegy! Nincs ugyanis mágikus szexrecept. A 100xSzép elárulja neked, miért ciki, ha valaki a teljesítményre utazik az ágyban, és mitől lesz tényleg jó a szex…

A szex a második legjobb dolog a világon. Igen, jól hallottad, nem az első, a második! De akkor miért beszél róla folyton mindenki? Ahány barátnőd van, annyiféle hozzáállással találkozol. Míg az egyikük állítja, hogy mindennap lefekszik a barátjával, addig a másik bevallja, hogy gőze sincs milyen érzés az orgazmus. A harmadik pedig úgy beszél a szexről, mintha az a szakmája lenne. Nem csoda, ha elbizonytalanodsz, és felmerül benned a kérdés: Vajon én mindent jól csinálok?

Az első és legfontosabb tanácsunk, hogy ne törődj a többiekkel. Kizárólag a saját és a barátod érzéseivel foglalkozz, és csinálj mindent úgy és akkor, ahogy nektek jó. Ne engedd, hogy az innen-onnan hallott (általában hamis, hencegő) mondatok befolyásolják a szexuális életedet. Tőlünk megtudhatod, hogyan kezeld a nyomasztó kijelentéseket.

 

Nyomasztó kijelentés No.1.:
Mindenki csinálja, méghozzá folyton

Az ő problémája: A fiúk ugyan nem szívesen beszélnek az érzéseikről, a szexről viszont annál inkább – ráadásul rettentő túlzásokba esnek. Ha tehát a haverjai azt állítják neki, hogy ők egyfolytában szexelnek, attól ő is hatalmas nyomás alá kerül. Persze, hogy ilyenkor azt gondolja, neki is el kellene mennie legalább hetente háromszor, még akkor is, ha azt sem tudja, hogyan kell.

A te problémád: Ha még szűz vagy, sokszor kívülállónak érzed magad. De nyugi! A 100xSzép szex-tanulmánya szerint a lányok átlagosan 14,6 évesen veszítik el a szüzességüket, de hosszabb idő telik el a második szexig. Miért? Sokan úgy feküdtek le a barátjukkal, hogy nem voltak még felkészülve rá. Hallgass az ösztöneidre! Ne hagyd kényszeríteni vagy zsarolni magad! Persze, hogy szeretnéd valóra váltani a kedvesed minden kívánságát, a szexet is beleértve, de ha csak azért fekszel le vele, hogy a kedvére tegyél, biztosan nem élveznéd annyira az egészet, mint ahogy elképzelted.

 

Nyomasztó kijelentés No.2.:
A normál szex unalmas

Az ő problémája: A férfimagazinokból tudja, milyen vadul szexelnek mások – és nem érzi magát férfinek, ha szeretkezés közben nem vált legalább tízszer pózt, vagy nem használ valamilyen szexuális játékszert, esetleg valami más izgatószert. Ám ilyenkor épp az ellenkezője történik: mindkét fél úgy érzi, túl sokat vár tőle a másik, és már nagyon ciki az egész. A hangulatnak pedig lőttek.

A te problémád: Pánikba esel, mert azt gondolod, hogy a barátod maradinak vagy unalmasnak fog tartani. Közben te mindenáron „jó akarsz lenni az ágyban”. De mielőtt csábító trükköket tanulnál be, vagy vágykeltő fehérneműbe szuszakolnád a tested, tartsd magad egy nagyon fontos tanácshoz: légy hű önmagadhoz! Hiszen valld be, a legtöbb fiú azonnal pánikba esne, ha az amúgy kedves és édes barátnője hirtelen megjelenne a hálószobában egy komplett dominafelszerelésben.

 

Nyomasztó kijelentés No.3.:
Csak az szexis, aki tökéletesen néz ki

Az ő problémája: Hiszed-e vagy sem, a fiúk is foglalkoznak azzal, elég csinosak-e. A legnagyobb aggodalmat mégis a péniszük váltja ki. A fiúk állandóan attól félnek, hogy túl kicsi a szerszámuk ahhoz, hogy kielégíthessen egy lányt. Pedig már régóta mindannyian tudjuk, nem a méret a lényeg, hanem a minőség.

A te problémád: A combod túl vastag, a melled túl lapos – egy csapásra ezernyi dolog jut eszedbe, ami nem tetszik magadon. Kár, ha azt hiszed, a barátod is így lát téged. A szex ugyanis nem lehet jó addig, míg folyton behúzod a hasad, vagy a narancsbőrre gondolsz. Vagy a külsőd miatt, esetleg a hüvelyed illata miatt aggódsz? Akkor ez annak a jele, hogy nem érzed teljesen jól magad a bőrödben. Szánj több időt magadnak! Várj a szexszel addig, míg tökéletesen el tudod fogadni magad.

 

Nyomasztó kijelentés No.4.:
Mindkettőnek el kell élvezni


Az ő problémája: Nagyon kevés srác egoista annyira, hogy csak a saját kielégülése érdekelje a szexben – és éppen ez a problémájuk. Sok srác ugyanis azt hiszi, csődöt mondott, ha a barátnője nem érte el az orgazmust a szeretkezés során. A probléma az, hogy a fiúk sokkal gyorsabban jutnak el az orgazmusig, mint a lányok. Tehát minden jó időzítés kérdése – ezt pedig csak sok tapasztalat révén lehet megtanulni.

A te problémád: Először mindent meg kell tanulnod – a szexet is. Ha nem megy minden azonnal úgy, mint a karikacsapás, félni kezdesz, hogy elrontottál valamit. Ne aggódj azért, ha nem mész el annyiszor, mint a barátod. A te tested másképp működik. Önkielégítés közben kipróbálhatod, mi izgat fel téged. De a szóló szexben is az a lényeg, hogy engedd el magad! Az orgazmus ugyan nagyszerű dolog, de nem muszáj mindig elérni. Mondd meg a barátodnak, mi tetszik neked. Csak akkor tud elkényeztetni, ha tudja, mit szeretnél.

 

Julcsi, 14: „A barátommal beszéltünk a szeretkezésről. Másra meg nem tartozik.”

Szabina, 16: „Szeretek nyíltan beszélni a szexről, szerintem ez a világ legnormálisabb dolga.”

Anna, 15: „Nem hagyom magam zsarolni. Szűz vagyok, és erre büszke vagyok! Meg fogom várni a megfelelő időpontot. Ha ez nem tetszik egy srácnak, akkor ő biztosan nem is érdemel meg engem.”

Liza, 13: „Ha lesz egyszer barátom, biztosan nagyon fogok félni a szextől. Egyszerűen félek, és elbizonytalanodom tőle.”

Mónika, 13: „A többiek néha megkérdezik, milyen volt először lefeküdni a barátommal. Azt szoktam mondani, ’szép volt’, pedig még szűz vagyok. Amúgy mindig olyan srácokról szoktam mesélni, akik egy másik városban laknak, őket amúgy sem ismeri senki.”   figyuzz

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: