2011-04-12 18:34:00• hírek • Póti Orsolya

A sportnak és a játéknak szentelték a napot

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai és tanárai április 12-én sportnapot szerveztek a „Kölcsey Napok" rendezvénysorozat keretében. A foci, az asztalitenisz és a néptánc mellett a diákok szórakoztató játékokban is részt vettek.

Vidám hangulatban telt a „Kölcsey Napok" rendezvénysorozat második napja, ugyanis ezt a szervezők a sportnak, a szórakoztató vetélkedőknek és játékoknak szentelték. Az események több helyszínen zajlottak: 14 órától vette kezdetét a „Mini Kölcsey Kupa" a Református Gimnázium udvarán, sakkozásra és asztaliteniszezésre került sor a tornateremben, a Zárdaépület földszinti osztálytermei pedig néptánc tanfolyamnak, valamint a Köfedisz által szervezett játékoknak és vetélkedőknek adtak otthont.

A „Mini Kölcsey Kupa" focimérkőzésén idén részt vett a Kisvárdai Bessenyei Gimnázium, a Református Gimnázium és a Traian Vuia Líceum. Az első a kisvárdai iskola csapata lett, az ezüst érmet a Refi vitte el, a bronzérem pedig a Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapatát illette. A diák-tanár kosármérkőzést idén a tanárok csapat nyerte meg, a Kölcsey Főgimnázium és Hám János Iskolaközpont csapatai közötti baráti kosármeccs győztese pedig a Hám János csapata lett.

A díjátadót követően, 18 óra előtt kevéssel Mihailescu Ádám izgalmas kerékpár-akrobata bemutatóját nézhette végig a közönség, 19 órától pedig a Primagym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ csapatával mozogtak a diákok.




Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: