2017-04-29 17:02:31• hírek • Kocsis Zoltán

A sok kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát, de pontot szerzett az Olimpia

fotó: liga2.ro
fotó: liga2.ro

Utoljára március 11-én, Nagyváradon fordult elő utoljára, hogy az Olimpia nem vesztesen hagyta el a pályát a második osztályú bajnokságban. Azóta eltelt hat forduló, szombaton pedig a Poli Temesvár ellen végre pontot tudott szerezni Bogdan Andone legénysége.

A találkozó villámrajtot vett és ekkor kevesen gondolták, hogy tíz perc alatt el is dől. Az 5. percben Villand Róbert indította Adrian Voicut, aki 12 méterről a kimozduló Markosz Gakosz kapus alatt a kapuba talált. Alig öt perccel később azonban szinte egészében megismétlődött az akció, ezúttal azonban a másik kapu előtt, Carol Taub pedig kiegyenlített.

„Jól játszott a csapat, amihez csak gratulálni tudok. Főleg támadásban voltunk jók, sok gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. Örülök a fiúk pozitív hozzáállásának, de ismét látszott, hogy nincs önbizalmuk. Hiányzik egy villanás, hogy visszaszerezzék az önbizalmukat”, fogalmazott a meccs végén Andone.

Hogy mire gondolt? Többek között arra, hogy Silviu Pana, Octavian Ursu és Vasile Pop két-két óriási helyzetet is elpuskázott, de közel állt az újabb gól megszerzéséhez Voicu is. A kihagyott helyzetek aztán majdnem megbosszulták magukat, a mérkőzés utolsó pillanataiban azonban Stefan Blanaru emelése után a labda csak centikkel kerülte el a hazai kaput.

Hat vesztes forduló után szerzett tehát ismét pontot az Olimpia és három bajnoki után lőtt újabb gólt. Utoljára egy hónappal ezelőtt, április elsején Vasile Pop talált a Juventus kapujába. Ezzel együtt ez már a nyolcadik bajnoki volt, amelyen az Olimpia nem tudott nyerni. Legközelebb pénteken Balotesti-en próbálkozhat.

32. forduló:
Olimpia – Poli Temesvár 1-1
gólok:
Voicu (5.) illetve Taub (10.)
Az Olimpia összetétele: Dascălu - Ciul, Fl. Mureşan, Heil (cpt.), Faur – Villand (58. Rosu), Krausz - Vas. Pop, Sil. Pană, Oct. Ursu (80. Ludusan) - Ad. Voicu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: