2009-07-30 16:35:59• hírek • Parajdi Andrea

A siker kulcsa a szenvedély

A helyi sajtó előtt hivatalosan is bemutatta kutyatartóknak és leendő gazdiknak szóló kézikönyvét Román József Attila.

A Szatmár.ro olvasói lapunk hasábjain már többször találkozhattak Román József Attila nevével, akit Szatmárnémeti első kutyakiképzőjeként tartanak számon, és aki országos terjesztésben először adott ki olyan szakkézikönyvet, amely az egyszerű emberek számára is „emészthető" nyelvezettel lett összeállítva. A könnyű értelmezés mögött, hosszú évek felhalmozott tapasztalatai rejtőznek, amely minden kutyatartónak, vagy annak készülő személynek komoly segítség lehet a kutyanevelésben - mondja a szerző.

A „Cainele care mi se potriveste" címet viselő kézikönyv román nyelven íródott, s egyenlőre még nem tervezik magyar nyelven való kiadását, hiszen Román József a romániai piacra akart készíteni valami olyan szerzeményt, amelyből ezidáig hiány mutatkozott.

A kiadvány terjedelme miatt akárhová magunkkal vihető és akármikor elővehető ha éppen szükség lenne néhány jó tanácsra. A kutyatartás fontos pontjai mellett, a könyvben olyan tesztkérdéseket is fellelhetünk, amelyek segítenek megmutatni, hogy házi kedvencünk hányasra értékelne bennünket egy tízes skálán.

A könyv megvásárolható az állatorvosi rendelőkben, könyvesboltokban és akár a Szatmár.ro-n keresztül is, a kapcsolodó űrlapunk segítségével.

A hivatalos könyvbemutatón Gorán a „könyvborító" is jelen volt, vagyis az a bernáthegyi eb, amellyel immár több mint hat éve foglalkozik a szerző. „Jocó sikerének az lehet a kulcsa, hogy iszonyatos szenvedéllyel űzi a munkáját" -osztotta meg véleményét a könyv szerzőjéről Gorán, gazdija.

A könyvismertető után pezsgővel koccintottak a kiadvány sikerére, majd mindenki megkóstolhatta azt a nem mindennapi tortát, amelyet a könyv kinézetéről mintáztak.


Hivatalosan is bemutatta kutyásoknak szóló kézikönyvét Román József Attila.
Hivatalosan is bemutatta kutyásoknak szóló kézikönyvét Román József Attila


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: