2010-02-09 11:56:10• hírek • Szatmar.ro

A siker első lépcsőfokai

A sikeres emberek inspirálnak, és erejükből kifolyólag hatással vannak a környezetükben élőkre.

Philiph Humber amerikai kutató érdeklődésének középpontjába a sikeres emberek és azok menő vállalkozásai kerültek. Vajon mi ezeknek az embereknek a közös jellemvonása? Mielőtt a kutatás eredményeire részletesebben is kitérnénk, meg kell említenünk, hogy óriási különbség van egy bizonyos ideig sikeresnek mondható személy és a sikeres egyén között. A következő megállapítások azokra a személyekre jellemzők, akik hosszú távú sikereket könyvelhetnek el, ugyanakkor eredményeiket és rátermettségüket az élet több területén is bizonyították.

  • Kutatásai végeredményeként arra a megállapításra jutott, hogy a sikeres emberek kitartóan dolgoznak, korán ébrednek, nem nyavalyognak és több együttműködésre hajlandók a környezetükben dolgozókkal.
  • Mindig kíváncsiak, érdeklődőek és nyitottak arra, hogy folyamatosan tanuljanak. Sokat olvasnak, folyamatosan új információkat gyűjtenek, mindenről jól tájékozottak és sokat kérdeznek. Másokkal ellentétben, ők nemcsak beszélnek, de az általuk tanultakat gyakorlatba is ültetik. A sikeres emberek mindenről, mindent meg akarnak tudni és tanulni.
  • A társadalomban betöltött szerepük révén, jól kiépített kapcsolati hálóval rendelkeznek és arra törekednek, hogy azokat folyamatosan tovább bővítsék. Ők azok, akik meghallgatják a környezetükben élők véleményét, és minden kapcsolatot nagyra értékelnek. Kapcsolatrendszerüket céljaik elérésére használják.
  • A nagyfokú felelősség és folyamatos készenlét ellenére, mégis megőrzik nyugodtságukat és a távlati terveikre gondolva, még a legstresszesebb helyzetben sem lehet őket kihozni a sodrukból. Nem esnek a meggondolatlanság csapdájába, megőrzik lélekjelenlétüket, humorérzéküket és türelmüket.
  • Végül, de nem utolsó sorban nagyon kreatívak. Minden helyzetből a lehető legjobbat tudják kihozni, új lehetőségek után kutatnak, és a kedvező alkalmakat is megragadják. Az eltérő elképzelések egyeztetése végett, amatőröktől és szakemberektől egyaránt véleményt kérnek, de mindent a saját bőrükön akarnak megtapasztalni.

A rendelkezésükre álló információk, kapcsolatok és pozitív attitűdök birtokában, mindig a legjobb és leginkább kivitelezhető megoldásra törekednek.


A sikerhez vezető út buktatói, későbbi sikerekhez vezethetnek

A sikerhez vezető út buktatói, későbbi sikerekhez vezethetnek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: