2012-03-20 12:27:49• hírek • Póti Orsolya

A sérült személyek értékeire hívják fel a figyelmet

Március 21-én, a Down-szindróma Világnapján figyelemfelkeltő akciót szervez a Langdon Down Transilvania Egyesület szatmári fiókszervezete.

A sérült személyek által képviselt értékekre hívja fel a közösség figyelemét március 21-i akciójával a Langdon Down Transilvania Egyesület szatmári fiókszervezete. A rendezvényen részt vesznek az egyesület kedvezményezettjei, tagjai, a kedvezményezettek hozzátartozói, valamint a „Traian Vuia" Líceum és a „Doamna Stanca" Líceum önkéntesei - tudtuk meg Gnándt Gábortól, az egyesület programigazgatójától.

A rendezvény a „Doamna Stanca" Líceum diákjainak táncbemutatójával veszi kezdetét 9.45-től a tanintézmény udvarán, majd 10-től a résztvevők átvonulnak a Corneliu Coposu sétányra, ahol feliratozott lufikat és szórólapokat osztogatnak a járókelőknek. Ugyanitt tekinthető majd meg egy kiállítás az egyesület sérült fiataljai által készített munkákból, illetve egy fotókiállítás is bemutatja majd az egyesület múltját.

10.30 órától az önkéntes diákok és a sérült fiatalok közösen készítenek rajzokat Barátság címmel, 11 órától pedig egy élő „Barátságláncot" hoznak majd létre. Az akció keretében a fiatalok Karate bemutatójára is sor kerül, illetve a tevékenységek között több szórakoztató és kapcsolatépítő játék kap helyet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: