2016-05-20 10:37:43• hírek • Kocsis Zoltán

A sárköziek voltak a legügyesebbek Lázáriban, bejutottak a döntőbe

Csütörtökön Lázáriban rendezték meg az önkéntes tűzoltók megyei bajnokságának második elődöntőjét, aminek következtében kialakult a júniusban esedékes finálé teljes mezőnye. Csütörtökön Sárközújlak tűzoltói bizonyultak a legügyesebbnek, a másik elődöntőben pedig Szaniszló végzett az élen.

A csapatok több olyan versenyszámban mérhették össze tudásukat, ügyességüket, gyorsaságukat, fizikai felkészültségüket, állóképességüket, mint például a 100 méteres akadályfutás vagy 4x100 méteres váltó. Mindezt persze teljes védőfelszerelésben.

A csütörtöki második elődöntőben a lázári labdarúgópályán tizenhét önkéntes egység szállt harcba: Beregszó, Batarcs, Batiz, Avasújfalu, Borválaszút, Halmi, a házigada Lázári, Sárközújlak, Aranyosmeggyes, Szatmárudvari, Szatmárpálfalva, Remetemező, Nagytarna, Tarsolc, Túrterebes, Szamosborhíd, Vetés. A versenyt Sárközújlak nyerte Túrterebes és Szamosborhíd előtt.

A másik elődöntőt a hét elején Érkáváson rendezték, ott szintén tizenheten versengtek: Érendréd, Börvely, Kaplony, Kálmánd, Érkávás, Csomaköz, Királydaróc, Mezőfény, Mezőpetri, Szilágypér, Piskolt, Érszakácsi, Szaniszló, Szopor, Krasznaterebes, Mezőterem, Csanálos. Ezt az elődöntőt Szaniszló nyerte Krasznaterebes és Érkávás előtt.

A megyei döntőben a két elődöntő első három helyezettje vesz részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: