2018-12-29 10:30:47• hírek • Blikk.hu

A saját barátnőitől félti a férjét Balázs Klári

Korda György és felesége 39 éve él együtt boldogságban. Balázs Klári most elárulta házasságuk titkát.

Balázs Klári szerint óriási nagy szerencse kell ahhoz, hogy két ember megtalálja egymást - ám megszerezni és megtartani valakit teljesen külön dolog.

 

"Azt hiszem, hogy egy házasság mindig olyan lesz, emilyenre két ember alakítja. Ketten csinálják, de ami nagyon fontos, hogy bizonyos dolgokat nem szabad beengedni a házasságba" - nyilatkozta a Ripostnak az énekesnő, aki egyáltalán nem híve a nyitott házasságnak, szerinte harmadik személyt egyáltalán nem szabad beengedni egy kapcsolatba.

 

"A tanácsadókra is nagyon oda kell figyelni! A barátnőkre, akik látszólag segíteni akarnak, de közben ahol tudnak elgáncsolnak" - tette hozzá. "Nagyon sok feleséget és férjet láttam így elszedni a párjától. Ez is hatalmas veszélyforrás lehet!"

 

Balázs Klári azt is elmondta, hogy neki a férje nemcsak a szerelme, hanem a legjobb barátja is, akivel mindent meg tud beszélni.

 

"Szokták mondani, hogy van, amiről nem kellene a férjünkkel beszélni, de a fontosabb és az intim dolgokat én meg tudom Gyurival osztani. A lelki élet mellett párhuzamosan ott a testiség, az érintés is" - magyarázza az énekesnő, hozzátéve: nagyon fontosnak tartják mindketten, hogy mindennap simogassák és szeretgessék egymást.

 

Hasonlóan érdekes szársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: