2008-01-03 13:04:06• hírek • Szatmar.ro

Újévi koncert a Filharmóniában

 A szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia idén is megrendezi a hagyományos újévi koncertet.

A szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia január 10-én rendezi meg a már hagyománnyá vált újévi koncertjét, amely várhatóan idén is teltházas lesz.

Az újévi koncerten Jankó Zsolt a Magyar Opera karmestere vezényel, illetve Anita Hartig és Florin Pop énekesek is fellépnek. Az előadás zöme Strauss műveiből tevődik össze, de Kálmán Imre és Lehár Ferenc operett slágerei is felcsendülnek.

Dr. Fátyol Rudolf, a Dinu Lipatti Filharmónia igazgatója a Szatmár.ro-nak elmondta, ebben az évben is teltházas koncertre számítanak, hiszen már nagyon sokan megvásárolták a jegyeket és folyamatos az érdeklődés.

- Ez lesz az évnyitó koncertünk, viszont a 2008-as évre vonatkozóan már bevagyunk táblázva. Nehéz újat mutatni a közönségnek, de most is erre fogunk törekedni, és megpróbálunk olyan műveket előadni, amit már régen hallott a közönségünk. Idén csakúgy mint tavaly, több országba is ellátogatunk, ami újdonság az egy öt hetes Dél-koreai turné, egész májusi hónapot illetően, már nagyon várjuk, hiszen szavakkal leírhatatlan az ázsiai civilizáció. -magyarázta Fátyol Rudolf igazgató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: