2010-03-16 12:50:39• hírek • Póti Orsolya

A rövid frizura kezelése, ápolása

A rövid haj a karakteres, vagány egyéniségek stílusa, sokan kedvelik, mert könnyen kezelhető, és kiemeli a szép arcformát.

A rövid hajat sokan szeretik, hiszen divatos, könnyen kezelhető, és egy jó színnel fel lehet dobni, azonban nem mindenkinek áll jól ez a haj típus. Fontos az, hogy szép fejformával és kellő mennyiségű hajjal rendelkezzen az , aki rövid frizurát szeretne viselni.

Vannak olyan nők, akiknek kimondottan a rövid haj áll jól, kiemeli a szép arcot és jó megjelenést kölcsönöz. Fiatalok számára is előnyős a rövid haj, hiszen kiemeli az arcformát, de ez is vágástól függ. A rövid haj, lehet bohém, mókás, a megjelenésbe franciás sikket csempészhet. Manapság sokan kedvelik a borzos, tépett fazonokat, amely karakteres, vagány egyéniségek stílusa.

Sokan azt állítják, hogy a rövid haj kezelése egyszerű, de ez nem minden helyzetben van így. A rövid hajak kezelésénél nagy problémát jelent a fejen található számos hajörvény (forgó) kezelése. A hosszú hajúaknál, a haj súlya miatt ez nem jelent nagy problémát, viszont a rövid hajúak mindennapjait megkeserítheti. A hajszárítás viszont nagyon egyszerű rövid haj esetében, legjobb az ha a friss levegőre bízzuk a haj száradását, vagy kis fokra állított hajszárítóval szárítsuk.

Azoknak akik hosszú hajukból rövidet szeretnének varázsolni, szakértőnk Kornis Beáta fodrásznő azt ajánlja, hogy mindenképpen profi fodrászhoz forduljanak. Egy ügyes kezű fodrász megkönnyíti az otthoni hajformázást, és nem kell a tükör előtt órákig kínlódni. A rövid haj ápolása nem igényes, de a hajnak ilyenkor is szüksége van kényeztetésre. Szóval ajánlott a balzsamok, pakolások és kondicionálók használata. A rövid haj gyakoribb hajmosást igényel, mivel a waxtól, hajformázóktól sokkal könnyebben zsírosodik.

Akinek hirtelen az az ötlete támadt, hogy szívesen változtatna frizuráján, ötleteket meríthet a következő fotókból:







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: