2010-05-27 16:57:52• hírek • MTI/EFE

FIFA-koncert Sowetóban Shakirával

Június 10-én, egy nappal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság rajtja előtt FIFA-koncertet rendeznek Sowetóban.

A nagyszabású eseményen olyan ismert sztárok és helyi művészek lépnek fel mint Shakira, Juanes, Alicia Keys, Black Eyed Peas, Angélique Kidjo, John Legend, Goldfish, Lira, Loyiso Bala, Kwani Experience, Steadyrock, Tumi Molekane és a 340ml.
A sowetói Orlando Stadionban helyi - és közép-európai idő - szerint 20 órakor kezdődik a koncert, s a tervek szerint háromórás műsort láthatnak a kilátogatók, illetve a televíziónézők a világ minden pontján.

A produkciót az a Kevin Hall és cége szervezi, aki a 2007-es Live Earth-t, minden idők legnagyobb zenei eseményét is szervezte. A 2007. július 7-én rendezett maratoni, 24 órás koncertsorozattal a Föld légkörének melegedésére kívánták felhívni a figyelmet. A műsort élőben közvetíti majd a Magyar Televízió is, melynek internetes honlapján is nyomon lehet követni az előadók produkcióit.

Shakira Sowetóban is előadja a vb hivatalos himnuszát, a Time for Africa (Eljött Afrika ideje) című dalt. A kolumbiai popsztár természetesen a megnyitón majd a döntő előtt is elénekli a slágergyanús szerzeményt.


Shakira: a nyitóbuli sztárja lesz
Shakira: a nyitóbuli sztárja lesz


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: