2019-06-24 05:36:57• hírek • Szatmár.ro

A román foci harmadik vonalában folytatja az Olimpia VSK labdarúgócsapata

A Szatmárnémeti VSK labdarúgószakosztályának negyedik ligás csapata megnyerte a Beszterce-Naszód megyei bajnokkal folytatott párharcot, így a következő idényt már egy magasabb ligában, a román foci harmadik vonalában kezdik meg.

Elérte az idény elején kitűzött célt az Olimpia VSK csapata: megnyerték a negyedik ligás bajnokságot és megszerezték a jogot a harmadik ligában való induláshoz. Ehhez meg kellett nyerniük a Beszterce-Naszód megyei negyedik ligás bajnokkal, az Óradnai Minerullal való párharcot.
 

Ez pedig meglehetősen simán ment: hazai pályán a szatmáriak 5-0 arányban győzték le a bányászokat, így magabiztosan, jókora előnnyel léptek pályára a hétvégén idegenben. Talán az ellenfél is tudta, hogy a szatmári előny szinte behozhatatlan, a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult, összességében pedig 6-1 arányban nyertek Ritli Zoltán tanítványai.


A kitűzött cél eléréséhez Facebook-oldalán gratulált Kereskényi Gábor polgármester is, akitől megtudtuk: a következő idényben a cél az lenne, hogy a harmadik ligában erős középcsapat legyen az Olimpia VSK.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: