2016-03-19 09:12:40• hírek • Szatmár.ro

A rock 'n' roll királyára emlékeztünk a Rollscreammel

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ előadótermében telt ház előtt koncertezett a Rollscream zenekar és vendégei. A legenda dalaival Elvis Presleyre emlékeztek, ugyanis nemrég töltötte volna be 81. életévét. A kétrészes koncert során a színpadra lépett a szatmárnémeti Beatles emlék-zenekar is.

Aki kicsit is kedveli Elvis Presley zenéjét, illetve az 1950-es, 60-as és 70-es évek hangulatát, az nagyon sajnálhatja, ha kihagyta a péntek esti koncertet, amelyen az újjászületett Rollscream zenekar dalain keresztül megidézte a Király alakját, bemutatva életútját.

A Rollscream évekkel ezelőtt már összeállított egy Elvis-emlékműsort, a nemrég újjászületett, Láposi Csaba vezette zenekar pedig most egy teljesen új műsorral jelentkezett. A programban 18 Elvis-dal hangzott el, időrendi sorrendben követve a sztár életútját. Átélhettük a pillanatokat amikor zenélni kezdett, a katonaságban eltöltött időt, a nagy szerelmet...

Minden fontos momentunhoz kapcsolódott egy-egy dal, nem maradtak ki olyan örökzöld slágerek sem, mint a Vivat Las Vegas, a Love Me Tender vagy a Jailhouse Rock. A produkció igazi show volt, amit pin-up lányok táncos produkciója tette még látványosabbá.

A koncerten megidézték a pillanatot, amikor Elvis Presley a négy gombafejűvel, a Beatles tagjaival találkozott - ekkor lépett színpadra a három színészből és egy zenészből álló szatmárnémeti Beatles emlékzenekar.

A jól sikerült programot valóban sajnálhatja, aki kihagyta, de biztosak lehetünk benne: a Rollscream Remember Elvis műsorát még sokszor játsznai fogják a szatmári színpadokon.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: