2019-11-15 11:43:16• hírek • Bede Emőke

A rendőrség megerősítette: kivilágítatlan biciklivel közlekedett a halálra gázolt kerékpáros

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Amint korábban arról beszámoltunk, súlyos közlekedési baleset történt csütörtök este Szatmárnémetiben, a Károlyi úti Dana Hotel közelében.

Mint megtudtuk, a rendőrséghez 18 óra 13 perckor futott be a bejelentés az esetről. A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 65 éves, szatmári nő Decebal településről Szatmárnémeti irányába tartott, amikor elgázolt egy 38 éves, Vetés községből származó biciklist. A kerékpáros egyébként Decebal irányába haladt, ám hirtelen kanyarodni szeretett volna, ekkor találta el a szemből szabályosan érkező autós.


Az ütközés következtében a férfi az úttestre zuhant, ahol eszméletlen állapotban találtak rá. A rendőrség által közölt adatok szerint a kerékpár nem volt megfelelőképp felszerelve, és a férfi sem viselt fényvisszaverő elemekkel ellátott láthatósági mellényt.


A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy nem sokkal kórházba szállítása után életét vesztette. Az autóvezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: