2020-02-07 15:04:21• hírek • Bede Emőke

A rendőrség is megerősítette: részeg volt a szalagkorlátnak csapódó sofőr

Amint arról korábban beszámoltunk, közlekedési baleset miatt akadozott a forgalom csütörtök este, 21 óra 30 perc környékén a szatmári Decebal hídon, egy autós ugyanis nekihajtott a járdát védő szalagkorlátnak.

A baleset után a közelben levő gyalogosok azonnal a férfi segítségére siettek, illetve egy, épp erre elhaladó mentőautó is megállt a helyszínen, hogy szükség esetén elsősegélyben részesíthessék a középkorú sofőrt. A helyszínre rövid időn belül kiérkezett a közlekedésrendészeti osztály egyik rendőregysége is, akik vizsgálatot indítottak az incidens részleteinek feltárása érdekében.
 

Az esettel kapcsolatban pénteken kiadott tájékoztatás szerint a helyszíni vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a 40 éves szatmári férfi elvesztette irányítását az általa vezetett gépjármű felett, ezért nekicsapódott a szalagkorlátnak. A sofőr leheletében a szonda 0,72 mg/l légalkoholszintet mutatott ki, mely ittasság már a bűncselekmény kategóriájába tartozik, így a férfit a helyi kórházba kísérték véralkoholszintje megállapításának céljából.
 

A hatóság az ügyben büntetőjogi eljárást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: