2020-07-29 15:47:47• hírek • Bede Emőke

A rendőrség is megerősítette: gyorshajtás okozta a balesetet

Kedden, 11 óra 30 perc környékén a közlekedésrendészeti osztály munkatársai Szamosdob területén állítottak félre egy személyautót, melynek sofőrjéről kiderült, egyetlen kategóriában sem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal.

Mi több, azt is megállapították, hogy az autót az a 19 éves fiú bocsátotta a férfi rendelkezésére, aki az anyósülésben utazott. A rendőrség az esetben büntetőjogi eljárást kezdeményezett, viszont nem ez volt az egyetlen ilyen ügy a keddi nap folyamán. Nem sokkal később ugyanis Batarcs területén is fennakadt egy fiatal férfi, akinek bár volt autóvezetői engedélye, de azt egy korábbi szabálysértés miatt felfüggesztették. A 32 éves, Kolozs megyei férfi ellen a rendőrség eljárást kezdeményezett.


Súlyos baleset Szamoskrassón

A rendőrség a szerdára virradó éjszaka történt balesettel kapcsolatban közölte, a Szamoslippó irányából érkező Audi vezetője a megengedettnél jóval gyorsan hajtott, melynek okán egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd két villanypóznának is nekicsapódott. A 32 éves, szatmári férfi az ütközés nyomán súlyos sérüléseket szenvedett, így a helyszíni ellátást követően a mentősök a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállították. Az autóvezető egészségügyi állapota nem engedte meg, hogy alkoholszondás vizsgálatnak vessél alá, azonban vérmintát vettek tőle, hogy így állapítsák meg, fogyasztott-e alkoholt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: